Siirry sisältöön

Indian Dance Festival 2019

Julkaistu 15.5.2019 13.44

Aika: 16.5.2019 – 19.5.2019
Paikka: Pellavantori, Kulttuuritalo Laikku, Tullikamarin Pakkahuone ja House of Dance dance studio Erkkilänkatu 11 B, Tampere

Tapahtumalaji: Festivaalit, Lapset, Liikunta ja urheilu, Nuoret, Tanssi
Pääsymaksu: Osaan tapahtumista on vapaa pääsy
Järjestäjä: Indian Dance Festival ry yhteistyössä Danny’s Bollywood Dance Crew’n kanssa

Tampereen valtaa intialainen musiikki, tanssi ja värikäs Bollywood-tunnelma, kun kaupungissa järjestetään 16.–19.5. iso tanssitapahtuma Indian Dance Festival 2019. Neljättä kertaa järjestettävä kansainvälinen tapahtuma kerää yhteen intialaisen tanssin harrastajat sekä ammattilaiset niin Suomesta kuin ulkomailta.

Indian Dance Festival 2019 -mainosjuliste
 

Tapahtuma tuo Tampereelle myös monia kansainvälisiä tanssitähtiä, kuten America’s Got Talent Show’sta tunnetun Amit Patelin, Canada’s Got Talent Show’sta tunnetun Anoshinie Muhundarajahin, YouTube-tähti Melvin Louisin sekä muita maailmankuuluja Bollywood-tanssijoita.

Festivaalin avajaistapahtuma on torstaina 16.5. Pellavantorilla, Tampellan alueella kello 16-17. Luvassa musiikkia, tanssia ja sirkushuveja.

Euroopan suurin intialaisen tanssin kilpailu Kulttuuritalo Laikussa

Tampereen Indian Dance Festival on pohjoismaiden suurin alan tapahtuma, ja myös tänä vuonna osana festivaalia järjestetään vaikuttava Europe’s Biggest Bollywood Dance Competition. Kilpailu järjestetään tänä vuonna toista kertaa, ja aikuisten sarjan lisäksi on tänä vuonna mukana oma sarja lapsille. Tanssikilpailu on samalla myös osa Tampereen kulttuuritoimen järjestämää Museoiden yö -tapahtumaa, ja se tanssitaan Kulttuuritalo Laikussa lauantaina 18.5. kello 18-20. Yleisöllä on vapaa pääsy kilpailutapahtumaan.

Koko perheelle suunnatun festivaalin ohjelmassa on muun muassa koko perheelle suunnatut avajaiset, kansainvälisten tähtien pitämiä workshopeja, Bollywood-bileet sekä tanssikilpailu. Festivaali huipentuu päätapahtumaan IDF Show Nightiin, värikkääseen tanssinäytökseen Tullikamarin Pakkahuoneella su 19.5. klo 18–20.

Lisätietoa tapahtuman verkkosivuilta www.indancefest.com