Siirry sisältöön

Lasten Pirkkaset - lastenkulttuurikuukausi

Julkaistu 20.1.2020 16.58

Aika: 1.2.2020 – 29.2.2020 0.00
Paikka: Pirkanmaa

Tapahtumalaji: Festivaalit, Kirjallisuus, Kuvataide, Käsityö, Lapset, Media, Musiikki ja konsertit, Nuoret, Näyttelyt, Tanssi, Teatteri, Työpajat
Järjestäjä: Pirkkaset -työryhmä

Lasten Pirkkaset on Pirkanmaan kuntien yhteinen lastenkulttuurikuukausi. Kuukauden aikana lastenkulttuuri näkyy ja kuuluu erityisen paljon ympäri Pirkanmaata muun muassa tapahtumien, työpajojen, näyttelyiden ja leirien muodossa. Tervemenoa nauttimaan monipuolisesta ohjelmasta!

Lasten Pirkkaset valloittavat helmikuussa.
 

Kuukauden teemana on tänä vuonna Meidän tulevaisuus. Teemalla kannustetaan pohtimaan tulevaisuuteen liittyviä asioita yhdessä lasten kanssa. Tulevaisuutta voi mietiskellä ja maalailla esimerkiksi Täti Taikakynän ja Kulttuuriosuuskunta Uulun kiertävässä esityksessä Luonnonlapset. Esiintyjät kiertävät Pirkanmaan kuntia helmikuun ajan. Lastenkulttuurikuukauden kohderyhmänä ovat 0–12-vuotiaat lapset sekä heidän perheensä. Maksullisten tapahtumien kohdalla on tiedot pääsymaksujen hinnoista.

Kulttuurikuukauden tapahtumat on koottu tapahtumasivuille kunnittain. Nettisivut päivittyvät jatkuvasti. Paperisen esitteen voit napata mukaasi esimerkiksi lähimmästä kirjastostasi Pirkanmaalla.

Lasten Pirkkaset tapahtumasivu