Siirry sisältöön

Talvilomalla tapahtuu

Talvilomaa vietetään tamperelaisissa kouluissa 24.2.2020 - 1.3.2020. Lomaviikon aikana järjestetään monenlaista koululaisille ja heidän perheilleen suunnattua ohjelmaa ympäri kaupunkia.

Kaikkiin tapahtumiin on vapaa pääsy, ellei toisin mainita.

Kirjaston tapahtumat

Talviloman taianomaisimpana päivänä Monitoimitalo 13 muuttuu Tylypahkaksi!

Kirjasto, kulttuuripalvelut ja nuorisopalvelut järjestävät talvilomalla Monitoimitalossa ison, maksuttoman Harry Potter -päivän, jossa on paljon erilaista ohjelmaa:

To 27.2.2020 14.00 – 18.00
Monitoimitalo 13,Satakunnankatu 13

Taikuuden oppitunnit valtaavat Monitoimitalon kaikki kerrokset!
Ohjelmaa tapahtuman ajan ympäri velhokoulua:
- lajitteluhatturata
- tulevaisuuden ennustusta
- näkymättömyysjuoman valmistamista
- huispausta
- askartele sieppi, tupakravatti ja taikasauva
- Päivän Profeetta -lehden toimitus
- pöllölän kirjepaja
- tietovisa
- fantasikirjavinkkausta
- open mic: lue lempikohtasi Potter -sarjasta
- Liikkuva kirjasto (mukana myös salaisten kirjojen osasto)

klo 14 - 17 Loitsukoulu Abrakapokkus, 4. kerros
Sanataideyhdistys Yöstäjän loitsupajassa pääset luomaan omat taikasanasi kokeneiden loitsijoiden Miranda Merkuriuksen ja Pamela Bereniken avulla. Valitse taikaesine ja asettele sanat loitsuksi – mitä tapahtuu? Paja ruokkii mielikuvitusta ja sopii kaikenikäisille velhoille & velhoiksi haluaville. Pukeudu parhaimpaan velhoasuusi tai tule paikalle jästinä, talvilomaviikon maagisin tapahtuma kutsuu kaikkia mukaan velhojen maailmaan!

Koilliskeskuksessa on leffoja lapsille,
27.2. klo 10 kaikille sallittu ja
28.2. klo 15 K7-elokuva.

Kaikkiin talviloman tapahtumiin vapaa pääsy, tervetuloa mukaan!

Harry Potter -päivä.

Museoiden tapahtumat

Museokeskus Vapriikin hiihtolomaviikko ma-pe 24. – 28.2.

Kaikki aktiviteetit sopivat yli 5-vuotiaille, ellei toisin ole mainittu. Lisäksi jaossa on Vapriikin museorastirata, jonka suorittamisesta saa pienen palkinnon. Muutokset mahdollisia.

24.2. Matsimaanantai
HUOM. Vapriikki poikkeuksellisesti avoinna ma 24.2.2020 klo 10-18
Klo 12–14 Kisailua Suomen Jääkiekkomuseon maalisimulaattorissa.
Klo 12–15 Peluutusta Pelimuseossa.

25.2. Tarinatiistai
Klo 12-14 Aikamatka antiikkiin. Oletko kunniallinen kantaja, vallaton lapsi vai roomalainen keisarinna? Kuvauta itsesi antiikin Ostiassa!
Klo 15 Lastenkierros Ostia, portti Roomaan -näyttelyyn. Minne on kadonnut Fortunan kallisarvoinen rahalipas? Kierros alkaa ala-aulasta ja kestää noin 30 min.

26.2. Kivenkova keskiviikko
Klo 12–15 Tampereen Kivikerho tunnistaa kävijöiden kivinäytteitä ja kertoo kiviharrastuksesta. Tuo oma kivinäytteesi tutkittavaksi!
Klo 12–15 Vuolukivikorutyöpaja (non stop). Tampereen Kivikerhon järjestämässä työpajassa voit tulla kokeilemaan vuolukiven työstämistä ja tehdä itsellesi kivikorun.
Klo 14 Lasten tiedeluento. Kesto noin 30 min.

27.2 Työpajatorstai
Klo 12–14 Pelimuseon sorminukketyöpaja (non stop). Tule tekemään oma eläin- tai pelihahmoaiheinen sorminukke!
Klo 14–16 Postimuseon kangaskassityöpaja (non stop). Työpajassa koristellaan kangaskassi eri aiheiden postimerkeillä.

28.2. Postiperjantai
Klo 12–14 Kirjepaja (non stop). Milloin viimeksi kirjoitit kirjeen? Muista ystävää, mummia tai kummia kirjeellä. Materiaaleina erilaisia kirjepapereita ja koristeellisia kuoria. Paikka: Vapriikin työpajatila.
Klo 14 Postifröökynä kertoo -perhekierros. Postineidiksi pukeutunut opas johdattaa Suomen postitoiminnan menneisyyteen Viestinviejät-näyttelyssä. Kesto 30 min.

kuva: lapsia Vapriikissa talvilomalla

Museo Milavida

Kuurakarnevaali – Lasten museosunnuntai

Tervetuloa viettämään lasten museosunnuntaita Milavidaan su 23.2. Museo on avoinna kello 11–18, ohjelmaa on kello 11–16. Ulkoaktiviteetteihin vapaa pääsy! Kaikki opastukset ja sisätyöpajat sisältyvät museon pääsymaksuun. Ohjelma sopii yli 3-vuotiaille. Café Milavidassa myynnissä lämmintä juotavaa ja syötävää.

Ohjelma:

Klo 11 Milavidan ovet aukeavat

Klo 11–16 Palatsin pulkkamäki on avoinna. Oma pulkka tai liukuri mukaan! Säävaraus.

Klo 11–16 Suunnistus: Sinustako jäljittäjä?
Löydätkö Milavidan puistosta sinne kätketyt eläinten jalanjäljet? Yhdistä löytämäsi jäljet oikeaan eläimeen ja saat pienen palkinnon! Omatoiminen jäljestys alkaa Näsilinnan sisäänkäynniltä, josta saat suunnistuslomakkeen.

Klo 12–14 Työpaja: Minilumiveistospaja
Non-stop-työpajassa koristellaan Näsinpuisto upeilla talvisilla minikokoisilla lumiveistoksilla. Tule luomaan mielikuvituseläin, lumiukko tai vaikkapa jäätelöannos lumesta! Koristeita tarjolla. Säävaraus.

Klo 12–15 Lumikuningatar tavattavissa Palatsissa
Juhlaprinsessan Lumikuningatar vastaanottaa vieraita Milavidan aulassa. Luvassa lauluesityksiä ja valokuvausmahdollisuus. Tule tervehtimään!

Klo 12–15 Työpaja: Arvokas aarrepussukka
Mitä sinulla on aina mukana? Tule askartelemaan itsellesi oma nahkapussukka jossa kulkevat kätevästi niin avaimet, kännykkä kuin kultakolikotkin. Paikka: Museo Milavida, 2. krs.

Klo 13 ja 15.30 Opastus: lastenkierros Aina mukana – käsilaukun vuosisata -näyttelyyn
Opastuksella tutustutaan Museo Milavidan upouuteen näyttelyyn, jossa tapaamme toinen toistansa upeampia käsilaukkuja sadan vuoden ajalta. Kierros alkaa Näsilinnan ala-aulasta. Opastus sopii yli 5-vuotiaille ja kestää 20–30 minuuttia.

Klo 14–15 Opastus: Palatsin puistossa – talvinen kävelykierros Näsinkallion maisemissa
Tunnetko Tiitiäisen satupuiston? Millaisia patsaita Näsinkalliolta löytyy? Mikä on salaperäinen kellari keskellä puistoa? Koko perheelle sopivalla talvisella kävelykierroksella se selviää! Kierroksella vieraillaan myös toistaiseksi yleisöltä suljetussa Olgan kellarissa. Kierros alkaa Näsilinnan ala-aulasta. Kävelykierros kestää ryhmän etenemisestä riippuen 45–60 minuuttia. Muista säänmukainen vaatetus ja hyvät jalkineet!

Klo 15–15.30 Lumisotaa!
Kuinka hyvin osut lumipallolla maalitauluun? Luvassa palkinto parhaiten tähtäävälle. Säävaraus.

Klo 16 Talvirieha päättyy, museo avoinna klo 18 asti

Muumimuseon talvilomaohjelma

Talvilomaa vietetään Muumimuseossa viikoilla 8 ja 9 eli 15.2. – 1.3.2020 (museo on maanantaina suljettu).

Tänä vuonna on kulunut 75 vuotta Tove Janssonin ensimmäisen muumikirjan, Muumit ja suuri tuhotulva, julkaisemisesta. Muumimuseossa aloitetaan juhliminen riemullisella talvilomalla. Talo on täynnä värikkäitä juhlamenoja, ja menossa mukana myös Tampere Filharmonia, jonka soittajat loihtivat museon täyteen iloisia fanfaareja ja juhlamarsseja joka päivä klo 14–15:

la 15.2. Malla Vivolin, huilu
su 16.2. Adriana Iacovache-Pana, viulu
ti 18.2. Reetta Näätänen ja Mark Reding, klarinetti
ke 19.2. Kati Tuominen-Heroja, viulu
to 20.2. Katri Nikkanen, viulu
pe 21.2. Jarmo Hyväkkö, klarinetti
la 22.2. Marianne Hautakangas, alttoviulu
su 23.2. Juha Kleemola, kontrabasso
ti 25.2. Anni Tiainen-Hammo, alttoviulu ja Ilkka Hammo, kitara
ke 26.2. Kalle-Pekka Koponen, sello
to 27.2. Taavi Nachtigall, alttoviulu
pe 28.2. Lotta Laaksonen, viulu
la 29.2. Istvan Szalay, viulu
su 1.3. Peter Fodor, lyömäsoittimet

Muumipeikko-kierrokset
Talvilomaviikon juhlaopastuksilla jutellaan Muumipeikolle tärkeistä asioista, kuten ystävistä, uteliaisuudesta ja seikkailuista. Muumipeikko-kierrokset ovat joka päivä suomeksi klo 11 ja englanniksi klo 13.

Ateljee avoinna koko päivän
Museon Ateljeessakin on tunnelma katossa lyhtyineen ja juhlaliputuksineen. Tule sinäkin nonstop-työpajaan tekemään oma riemukas lippusi tai viirisi! Tee sellainen Muumipeikolle tai kenelle tahansa, joka on suurenmoisen juhlalippusi arvoinen. Ateljee on avoinna talvilomalla koko päivän.

Uusi näyttely Observatoriossa
Muumimuseon Observatoriossa avautuu 15.2.2020 uusi vaihtuva näyttely Muumit ja meri. Muumimuseo osallistuu näyttelyllään Moomin Charactersin ja John Nurmisen Säätiön #MEIDÄNMERI-kampanjaan Itämeren tilanteen parantamiseksi. Kampanja ajoittuu muumien juhlavuoteen. Itämeri on ainoa meremme, joten pidetään siitä huolta!

Palomuseoon 24. ja 25.2.

Tampereen palomuseo on Pirkanmaan pelastuslaitoksen ylläpitämä erikoismuseo. Syksyllä 2019 valmistunut uudistettu näyttely kertoo Pirkanmaan pelastuslaitoksen historiasta Tampereen vakinaisen palokunnan perustamisesta vuonna 1898 aina nykypäivään asti. Näyttely esittelee palokunnan työtä ja sen muutosta mielenkiintoisin esinein, kuvin ja videoin. Museossa voi tutustua muun muassa elämään paloasemalla, palomiehen varusteisiin, ensihoidon historiaan, hälytysjärjestelmien muutokseen ja palomiesten tekemiin keksintöihin.

Uuteen näyttelyyn pääsee tutustumaan talvilomalla seuraavasti:

ma 24.2. klo 12-15
ti 25.2. klo 12-15
Lapsille mahdollisuus tehdä hauska museorastirata.

Tampereen palomuseo, Keskuspaloasema
Satakunnankatu 16
Käynti paloaseman pääportista ja rakennuksen oikealla sivustalla olevasta ovesta ovikelloa soittamalla. Ei esteetöntä kulkua.

Tampereen taidemuseo

su 23.2. klo 15 yleisöopastus Joseph Alasen ja Anna Alapuron näyttelyihin

ti 25.2. Senioripäivä
Klo 14 opastus Joseph Alasen ja Anna Alapuron näyttelyihin. Kaikki museovieraat ovat tervetulleita opastukselle. Seniorit sisään kahdella eurolla koko päivän.

pe 28.2. klo 16.30-18 Kalevalan päivä - Sotkanmunasta maailma
Esitys ja työpaja kaikenikäisille (Kulttuuriosuukunta Uulu). Ilmainen sisäänpääsy perjantaisin klo 15-18

la 29.2. klo 14
Tietokirjailija, Alasen suvun edustaja Eero Ikonen kertoo Joseph Alasen elämästä

su 1.3. klo 15 yleisöopastus Joseph Alasen ja Anna Alapuron näyttelyihin

Lastenkulttuurikeskus Rullan tapahtumat

Talvilomaviikolla Rulla avoinna
Ke klo 12–18,
To klo 9–14,
Pe klo 9–14,
La–su klo 10–16

Jungle Jungle -näyttely
Turun Taideakatemiasta vuonna 2001 valmistuneen Piipa Toivosen näyttely on toiminnallinen ja leikittävä. Kun kuumailmapallohattu eksyy kadonneeseen valtakuntaan, löytyy uusia tutkimattomia eliöitä ja kasvillisuutta. Lihansyöjäkasvien nappaillessa hyönteisiä ravinnokseen voi piiloutua jättiläiskasviin tai kokeilla metamorfoosia, koteloitua ja kuoriutua. Turvana on ruudullisen matkakassin uumenissa isän T-paita, jossa on vielä tuttu tuoksu.
Lisätiedot: Ulkoinen linkkiRullan näyttelyt , rulla(at)tampere.fi, p. 040 824 9118

Työpajat:

26.2.–8.3. Tulevaisuuden toveri -työpaja

To 27.2. ja Pe 28.2.
Tutkitaan tulevaisuuksia! -työpajat
Toiminnalliset työpajat tulevaisuusintoilijoille! Mitä on tulevaisuus? Mitä toivoisit tänään tapahtuvan? Entä ensi vuonna? Millaisessa maailmassa elämme 20 tai 100 vuoden päästä? Tule mukaan kuvittelemaan, kyseenalaistamaan ja muuttamaan maailmaa yhdessä.

Työpaja on yhdessä tehtävää ideointia ja ongelmanratkaisua, jossa leikki kuljettaa toimintaa. Koko perheen työpajaan voi ilmoittautua koko perhe, myös perheen pienimmät ovat tervetulleita. Lapsi voi tulla mukaan myös esimerkiksi isovanhemman tai kummin kanssa. Klo 12.30 ja 14 alkavat työpajat on tarkoitettu yli 6-vuotiaille. Työpajoihin ovat tervetulleita kaikki, erityistarpeet otetaan huomioon. Kesto n. 60 min. Ohjaajina Tampereen taidekasvatus ry:n Jarmo Skön ja Laura Sariola. Vapaa pääsy!

To 27.2.
Klo 10.30-11.30 koko perheen työpaja
Klo 12.30-13.30 yli 6-vuotiaille
Klo 14.00-15.00 yli 6-vuotiaille

Pe 28.2.
Klo 10.30-11.30 koko perheen työpaja
Klo 12.30-13.30 yli 6-vuotiaille
Klo 14.00-15.00 yli 6-vuotiaille

Ilmoittaudu "Tutkitaan tulevaisuuksia" -työpajaan alla olevasta linkistä:
Ulkoinen linkkiIlmoittaudu tästä Tutkitaan tulevaisuuksia -työpajaan

La 29.2. klo 13 Rulla-Klubi: SatuSeikkailu - Veera Degerholm ja Valtteri Lipasti
SatuSeikkailu on musiikkipitoinen, iloinen esitys, jossa pujahdetaan mielikuvituksen voimalla retkelle Satumaahan. Retkellä leikitään ja lauletaan yhdessä, autetaan pulassa olevaa Mörökölliä ja kenties opitaankin jotakin uutta ja tärkeää! Seikkailuretkikuntaa johtavat lapsille niin teatterista, televisiosta kuin tapahtumistakin tutut Veera Degerholm ja Valtteri Lipasti, joita pääsee moikkaamaan myös esityksen jälkeen.
Rulla-klubi on G Livelab Tampereen ja Lastenkulttuurikeskus Rullan yhdessä kehittämä klubikonsepti, jossa tarjotaan laadukkaita keikkaelämyksiä koko perheelle. HUOM! Konsertit järjestetään G Livelab Tampereen tiloissa.
Konsertin kesto noin 40 minuuttia. Ikäsuositus alkaen 2v.


kuva: kuvassa kaksi nuorta ja aihetunniste #Äläjäädy

Nuorten tapahtumia - #äläjäädy

#Äläjäädy-talvilomatapahtuma tulee jälleen! Tapahtuma levittäytyy ympäri Tamperetta 24.2.–29.2. ja tekemistä riittää laidasta laitaan. Tänä vuonna luvassa on muun muassa jäähallirallia, Harry Potter -teemapäivä, katukulttuuria ja paljon muuta mukavaa. Luvassa on myös päiväleirejä, tiedustele mahdollisista vapaista paikoista. Katso huikea ohjelma Nuortentampere.fi-sivuilta:


Ulkoilua ja liikuntaa

Jääralli 2016

Wibit-rata talvilomalla Tampereen uintikeskuksessa

su 23.2. klo 11.0 - 16.00
ma 24.2 klo 10.00 -19.00
ti 25.2. klo 10.00 -19.00
ke 26.2. klo 10.00 -19.00
to 27.2 klo 13.30-19.00
pe 28.2. klo 10.00 -19.00

Friday Night Skate

Koulukadun kenttä 1, Koulukatu 20
Pe 28.2. klo 17.00-20.00
Supersuosittu Ice Skating Tour -kiertue Koulukadun perjantai-illassa! Koko perheen luistelutapahtumassa nautitaan luistelusta, ulkoilusta ja yhdessä perheenä tekemisestä. Tapahtuma on Suomen suurin, iloa ja hauskuutta liikunnan parissa tarjoava kiertue. Mahdollisuus saada lainaan luistimia ja kypäriä. Osallistuminen on täysin maksutonta.

17.00 aloitus, warm up ja limbokisa
17.30 luistelukisa, "luistele mun kaa"
18.35 luisteluwalssit, TipuTanssit
18.30 30 min kuntoluistelu
19.00 kaakao- / kahvitarjoilut
19.20- 20.00 JääDisco

Perheliikuntapäivä Tesoman palloiluhallissa

Lauantaina 29.2. klo 10.00-13.00
Hirmuinen määrä liikuntaharrastuksia valloittaa Tesoman palloiluhallin! Koko perhe pääsee testaamaan upeiden tamperelaisten liikuntaseurojen ja -yhdistyksien toimintaa. Tule tutustumaan ja kokeilemaan itseäsi kiinnostavia harrastuksia. Luvassa on rastiratoja, lajikokeiluja, esityksiä ja leikkimielisiä kisoja. Tapahtumaan on vapaa pääsy. Tapahtuma järjestetään yhteistyössä Hämeen liikunta ja urheilun kanssa.

Nyt mukaan ilmoittautuneet seurat ja yhdistykset:
Manse PP ry
Grr8t Sports
Tampereen Jumppatiimi, Taju ry
Varalan Urheiluopisto
Tampereen Taekwon-Do seura ry
Tampereen Sisu ry
Mansen Sulka ry
Chitalada Finland ry
Seigikai ry
Respeite Capoeira ry
Tampereen Kumgang taekwon-do ry
Tampereen Judo ry
Tampereen voimailijat
Tampereen voimistelijat
Hämeen naisvoimistelijat ry
Dancefina Academy
Tampere Cricket Club
Tampereen Pyrintö ry

Hiihtokoulut, Tampereen Pyrintö

Kaikille avoimissa hiihtokouluissa käydään läpi hiihdon perusoppeja. Oppiminen tapahtuu tekniikkaopetuksen, tekniikkaratojen ja leikkien avulla. Hiihtokerroille mukaan sopiva vaatetus ja lajeihin tarvittavat varusteet.
Kaupin urheilupuisto, Kuntokatu 5
Kokoontuminen: Uusi (perimmäinen) huoltorakennus.
Säävaraus: Jos ei ole riittävästi lunta, kerrat perutaan.

24.2. Maanantai klo 12.00 - 14.00 - HUOM. PERUTTU VÄHÄISEN LUMEN TAKIA
12.00-12.55 Koko perheen hiihtokoulu, 3-6-vuotiaille
13.00-14.00 Hiihtotaiturit, alakouluikäisille

1.3. Sunnuntai klo 12.00 - 14.00
12.00-12.55 Koko perheen hiihtokoulu, 3-6-vuotiaille
13.00-14.00 Hiihtotaiturit, alakouluikäisille

Luistelukoulu, Tampereen Tapparan taitoluistelijat

Kaikille avoimissa luistelukouluissa käydään läpi luistelun perustaitoja. Oppiminen tapahtuu tekniikkaopetuksena, tekniikkaratoina ja leikkien sekä pelien avulla. Luistelukerroille mukaan kevyt ulkoliikuntavaatetus (ei toppavaatteita) ja hanskat sekä kypärä ja luistimet, joiden teroitus kannattaa hoitaa kuntoon.

24.2. Maanantai
Tesoman jäähalli, kenttä 1, Tuomarinkatu 7
12.00-12.45 Koko perheen luistelukoulu, 3-6-vuotiaille
13.00-13.45 Luistelutaiturit, 7-12-vuotiaille

27.2. Torstai
Hervannan jäähalli, kenttä 1, Ruovedenkatu 1
13.00-13.45 Koko perheen luistelukoulu
14.00-14.45 Luistelutaiturit

28.2. Perjantai
Hervannan jäähalli, kenttä , Ruovedenkatu 1
13.15-14.00 Koko perheen luistelukoulu
14.00-14.45 Luistelutaiturit

Futsalkoulu, Ilves Fs

Kauppi Sports Center, Kuntokatu 17
Ma-Pe 24.2. - 28.2.2020

11.00-12.00
Perheiden palloilu (0 - 6-vuotiaille, myös vanhemmat sisarukset voivat tulla mukaan). Leikkejä ja palloon tutustumista yhdessä lapsen vanhemman kanssa.

12.00-13.30
Alakouluikäiset
Futsal-opetusta ja peliä

13.30-15.00
13-18-vuotta
Futsal-opetusta ja peliä

Omatoimisesti liikkeelle

Tampereella on monipuoliset mahdollisuudet myös omatoimiseen liikuntaan ja ulkoiluun.


Leirejä

Sorin Sirkuksen hiihtolomaleirit

Sorin Sirkuksella järjestää tänäkin vuonna lomaleirejä koulujen hiihtolomalla.

Improvisaatiota ja esiintymistaitoa 12-15-vuotiaille
ma-ke 24.-26.2.2020 klo 10.30-12

Talven perheleiri, 2-6-vuotiaille yhdessä vanhempien kanssa
to-pe 27.-28.2. klo 17:30-18:30 ja la 29.2. klo 10-12.30

Talvilomasirkusleiri 7-10-vuotiaille
ma-ke 24.-26.2.2020 klo 12.30-16

Talvilomasirkusleiri 4-6-vuotiaille
ma-ke 24.-26.2.2020 klo 17-19

Lisätietoa ohjelmasta, maksuista ja ilmoittautumisesta:

TaitoPirkanmaan talvilomaleirit

Leirit on tarkoitettu 7–16-vuotiaille kädentaidoista innostuneille tytöille ja pojille. Käsityöpainotteisilla leireillä kokeillaan, keksitään ja riemuitaan tekemisen ilosta. Talvilomaleirit kestävät taitokeskuksesta riippuen 2–4 päivää. Leirejä pidetään 24. ja 27.2. välillä. Ota leirille mukaan evästä ja sisäkengät. Ilmoittautuminen viimeistään viikkoa ennen leiriä.

Talvilomaleirejä järjestetään Taitokeskuskuksissa Epilässä, Hervannassa, Verkarannassa, Virroilla ja Vesilahdella. Lisätietoa Taito Pirkanmaan sivuilta:

Lasten talvileiri 8-11-vuotiaille 25.2. -2.3.

Parasta Lapsille ry järjestää talvileirin 2020 Pirkanmaan ja Hämeenlinnan 8–11-vuotiaille lapsille! Ma–to 24.–27.2. lomakeskus Pukkilassa, Virroilla.

Leirille järjestetään bussikuljetus Tampereelta. Lisätietoa ja hakemus leirille löytyy Parasta Lapsille ry:n kotsivuilta:

Talviloman luontoleirit Vahderpäällä Kangasalla

Alakoululaisten leiri 24.-26.2.
Oli lunta tai ei (toivotaan että on!), talvileirillä viihdytään pihalla puuhaten ja nukutaan lämpimästi sisätiloissa. Tutkaillaan, kuka jättää tassunjälkensä lumihankeen ja mitä muuta hangen ja maan alla, puiden suojissa tai taivaalla tapahtuu.

Perheiden leiri 26.-28.2. (huoltajille ja lapsille)
Talvitaiteilua ja reipasta retkeilyä, leikkiä, naurua ja luonnon taikaa! Oli lunta tai ei (toivotaan että on!) perheleirillä saadaan nauttia yhdessä raikkaasta ulkoilmasta vailla arkisia ruuanlaittohuolia ja tiskivuoria.


Lisää vinkkejä lomaviikon viettoon

Tapahtumakalentereista voit hakea kaikenikäisille suunnattuja tapahtumia talvilomaviikolla:


Tämän sivun lyhytosoitteita ovat www.tampere.fi/talviloma ja www.tampere.fi/hiihtoloma