Siirry sisältöön Siirry suoraan hakuun

Kauppi-Niihaman vertaissuunnitteluryhmät esittelevät luonnoksiaan

Julkaistu 1.2.2019 9.41

Aika: 13.2.2019 17.00 – 20.00
Paikka: Galleria Nottbeck

Tapahtumalaji: Asukastoiminta ja -tilaisuudet, Info- ja keskustelutilaisuudet, Kaupunkisuunnittelu, Liikunta ja urheilu, Luonto
Järjestäjä: Tampereen kaupunki

Vertaissuunnittelulla haetaan ideoita ja ratkaisuehdotuksia siitä, miten Kauppi-Niihamaa tulisi kehittää hyvin saavutettavaksi sekä toiminnoiltaan ja luonnonympäristöltään monipuoliseksi viher- ja virkistysalueeksi. Vertaissuunnitteluryhmien ideat ovat nyt hahmottuneet suunnitelmaluonnoksiksi. Niitä esitellään 13.2.2019 järjestettävässä seminaarissa Finlaysonin alueella Galleria Nottbeckissa, Satakunnankatu 18 klo 17-20. Seminaari on avoin kaikille.

kuva: Kaupin syksyistä metsää
 

Suunnitelmaluonnokset ovat nähtävillä Kauppi-Niihaman verkkosivuilla 5.2.2019 lähtien osoitteessa www.tampere.fi/asuminen-ja-ymparisto/kaavoitus/yleiskaavoitus/kauppi-niihama/aineistot

Palautetta suunnitelmaluonnoksista voi lähettää ositteeseen yleiskaavoitus(at)tampere.fi 5.2.- 19.2.2019 välisenä aikana otsikolla "Luonnospalaute". Saatu palaute välitetään suunnitteluryhmille.

Haluatko mukaan arviointiraatiin?

Kauppi-Niihaman vertaissuunnitteluun kootaan arviointiraatia, jonka tarkoituksena on käydä läpi kevään 2019 aikana ryhmien suunnitelmia ja antaa niistä palautetta ryhmille. Arviointiraatiin halutaan mukaan myös kaupunkilaisia.

Halukkaita pyydetään ilmoittautumaan. Ilmoittautuneista arvotaan kolme jäsentä mukaan arviointiraatiin. Edellytyksenä osallistumiselle raadin toimintaan on, ettei kuulu hankkeessa mukana oleviin suunnitteluryhmiin. Arviointiraati kokoontuu ensimmäisen kerran 20.2. klo 16.30-20 arvioimaan suunnitelmaluonnoksia. Ilmoittautuneiden tulee olla valmiita osallistumaan helmikuun tilaisuuden lisäksi toukokuussa järjestettävään tilaisuuteen arvioimaan suunnitelmaehdotuksia. Ilmoittautumiset 12.2.2019. mennessä osoitteeseen yleiskaavoitus(at)tampere.fi otsikolla "Arviointiraati".

Kuva: Laura Vanzo

Lisätietoa Kauppi-Niihaman vertaissuunnittelusta