Siirry sisältöön Siirry suoraan hakuun
Hae
Valikko
a a

Lasten kulttuurikuukausi - Lasten Pirkkaset

Julkaistu 30.1.2018 10.53

Aika: 1.2.2018 – 28.2.2018
Paikka: Pirkanmaa

Tapahtumalaji: Elokuva, Festivaalit, Kirjallisuus, Kuvataide, Lapset, Liikunta ja urheilu, Musiikki ja konsertit, Näyttelyt, Tanssi, Teatteri, Työpajat
Pääsymaksu: Osa tapahtumista on maksuttomia, osa maksullisia.
Järjestäjä: Kulttuuripalvelut ja Pirkanmaan kunnat

Olipa kerran ja mitä sitten tapahtuikaan? Mistä sanat oikein tulevat ja kuka keksii tarinat?
Lastenkulttuurifestivaali kannustaa sekä lapsia että aikuisia tarttumaan kirjoihin ja tutkimaan tarinoita. Ohjelmassa on runsaasti eri taiteenalojen tapahtumia, esityksiä, kursseja, näyttelyitä ja paljon muuta mukavaa lapsille ja perheille ympäri Pirkanmaata! Hyppää sanoilla seikkailuun!

 

Lasten Pirkkaset on Pirkanmaan kuntien yhteinen lastenkulttuurifestivaali, joka järjestetään vuosittain helmikuussa. Kuukauden tavoitteena on tarjota helposti lähestyttävää kulttuuria ja taidetta sekä nostaa esiin kunnissa tehtävää lastenkulttuurityötä

Vuoden 2018 teema "sanoilla seikkailuun" valikoitui mukaan sanataiteen, satusetä Topeliuksen juhlavuoden ja lukemisen merkityksen korostamiseksi. Tarinoiden lukeminen ja kuunteleminen innostaa kaikenikäisiä mielikuvitteluun, leikkiin ja uusiin tarinoihin. Kulttuurikuukauden aikana myös Pirkkasten kiertävä esiintyjä, Sanataideyhdistys Yöstäjä levittää sanataiteen ilosanomaa Pirkanmaan kunnissa.

Kulttuurikuukaudella tuodaan esiin Pirkanmaan eri kunnissa toteutettavaa lastenkulttuurityötä ja mahdollisuuksia. Tänä vuonna mukana ovat Akaa, Hämeenkyrö, Juupajoki, Kangasala, Lempäälä, Mänttä-Vilppula, Nokia, Orivesi, Parkano, Pirkkala, Ruovesi, Sastamala, Tampere, Valkeakoski sekä Ylöjärvi.

Lasten Pirkkaset lastenkulttuuriviikkojen kohderyhmänä ovat 0–12 -vuotiaat lapset sekä heidän perheensä. Suurin osa tapahtumista on maksuttomia, joten kaikki ovat tervetulleita mukaan!

Tule mukaan keksimään tarinoita ja hyppää sanoilla seikkailuun!

Lisätietoja:
Koordinaattori
Niina Niiniluoto
puhelin +358503646134
sähköposti if.erepmat@otouliniiN.aniiN

Lisätietoa


Jaa: