Siirry sisältöön

Studio Viis: Uhanalaiset

Julkaistu 8.1.2020 14.58

Aika: 11.1.2020 – 2.2.2020
Paikka: Kulttuuritalo Laikku

Tapahtumalaji: Kuvataide, Näyttelyt
Järjestäjä: Kulttuuritalo Laikku ja Tampereen kaupungin kulttuuripalvelut

Kulttuuritalo Laikun Gallerian tammikuun näyttelynä nähdään Studio Viis -kollektiivin & yhteisöntaiteilijoiden ryhmänäyttely: UHANALAISET. Haluaisitko ostaa ghoulin taljan takan edustalle? Galleria Laikun näyttelyssä se on mahdollista. Talonkokoiset haltiat, ghoulit, sakaalit, merikotka, susi, pokemonit ja muut tärkeät eläimet ja olennot seikkailevat rinta rinnan häviämisen uhan alla - onko niitä kohta enää olemassa? Näyttelyyn on vapaa pääsy.

 

Studio Viis -kollektiivi työskentelee yhteisessä ateljeessa Lahdessa. Ryhmä jakaa työtilojen lisäksi myös tavoitteita, kuten kehittyä taiteilijan ammatissa ja tehdä siitä itselleen työ. Ateljee sijaitsee Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymän vammaispalvelujen työllistymistä ja osallisuutta tukevan toiminnan kainalossa. Kollegiaalista vuorovaikutusta taiteilijat käyvät yhteisöntaiteilijoiden kanssa. Uhanalaiset näyttelyssä Studio Viis -kollektiivin ja mentoroivien taiteilijoiden teokset ovat yhdenvertaisesti rinnakkain.

Taiteilijat: Jenni Carlén, Neea Haapala, Ihana Havo, Nestori Hellgren, Anni Henriksson, Magdaleena Jakkila, Kari Keskinen, Miss Kompro, Jaana Miettinen, Jukka Mäkijärvi, Nelli Penna, Heidi Kiuru ja Mark Piekkala.


Näyttely avoinna:

11.1.2020 – 2.2.2020

ti–pe 9–21, la-su 10–18

Kulttuuritalo Laikku, Keskustori 4


Lisätietoja
Kulttuurituottaja
Karoliina Paappa
puhelin 044 430 9642
sähköposti [email protected]

Kulttuuritalo Laikku