Hae
Valikko
a a

Kätketyt äänet -päätapahtuma Tammelantorilla

Julkaistu 21.5.2018 14.28

Aika: 15.6.2018 10.00 – 14.00
Paikka: Tammelantori

Tapahtumalaji: Ikäihmiset, Info- ja keskustelutilaisuudet
Järjestäjä: Tampereen kaupunki yhdessä Suvanto ry:n ja Veikkauksen kanssa

Valtakunnallinen Kätketyt äänet -päätapahtuma järjestetään tänä vuonna Tampereella. Teemana on ikääntyneisiin kohdistuva taloudellinen kaltoinkohtelu.

 

Tilaisuudessa puhuvat muun muassa apulaispormestari Anna-Kaisa Heinämäki Tampereen kaupungilta, kansanedustaja Ilmari Nurminen, toiminnanjohtaja Satu Taiveaho Suvanto ry:stä, Lea Stenberg Vanhus- ja lähimmäispalveluliitto (Valli) ry:stä sekä vanhuusoikeuden asiantuntija ja tietokirjailija Anja Karvonen-Kälkäjä. Tapahtuman juontaa radiosta tuttu Satu Kotonen.

Ohjelmassa on paneelikeskustelu aiheesta "Mummon markat turvaan – Miten torjua ikääntyneisiin kohdistuvaa taloudellista hyväksikäyttöä ja rikollisuutta?" Keskustelijoina ovat ylitarkastaja Riitta Heinonen Länsi- ja Sisä-Suomen aluehallintovirastosta, professori Marja Jylhä Tampereen yliopistosta (gerontologian tutkimuskeskus), yksikönpäällikkö Minna-Liisa Luoma, Terveyden ja hyvinvoinnin laitokselta, asiantuntija Soili Nevala Suomen lähi- ja perushoitajaliitto SuPer ry:stä sekä Veijo Niemi Sisä-Suomen poliisilaitokselta.

Tarjolla on pullakahvit sekä makkaraa. 200 ensimmäiselle on luvassa yllätys.

Tapahtumassa lähisuhde- tai perheväkivaltaa kohdanneet tai sivusta seuranneet, voivat tulla kysymään neuvoja tai keskustelemaan asiantuntijoiden kanssa. Paikalla on asiantuntijoita Tampereen kaupungin ja Pirkanmaan alueen toimijoiden lisäksi valtakunnallisesti muun muassa poliisista, rikosuhripäivystyksestä, seurakunnilta ja Ensi- ja turvakodilta sekä ammattijärjestöiltä.

Kätketyt äänet


Jaa: