Siirry sisältöön

Täti Taikakynän kuvitettu ja leikkisä satutuokio

Julkaistu 13.12.2021 13.46

Aika: 12.4.2022 9.30 – 10.15
Paikka: Messukylän kirjasto

Tapahtumalaji: Kuvataide, Lapset, Teatteri
Järjestäjä: Tampereen kaupunginkirjasto ja Kaupunkikulttuuriyksikkö

Täti Taikakynän kuvitettu ja leikkisä satutuokio hauskuuttaa koko perhettä Messukylän kirjastossa.

Täti Taikakynä
 

Täti Taikakynä on satutaiteilija ja nykypäivän "moderni Kylli-täti". Kuvitetut tarinatuokiot ovat hauskoja ja leikkisiä. Tarinatuokion päätteeksi vielä piirustusleikitään yhdessä. Live-piirtämistilanne saa kaikenikäiset mukaansa! Kuvitettu tarina on myös aikuisille elämys. Kaikkiin esityksiin tarinakohtaiset puuhatehtävät. Kesto 40–45 min. Ikäsuositus yli 3 v. Ei yläikärajaa.

Satutuokioon on vapaa pääsy, tervetuloa!
Ryhmiä pyydetään ilmoittautumaan etukäteen kirjastoon: [email protected] / 040 800 7839

Täti Taikakynän kuvitetut ja leikkisät satutuokiot muissa kirjastoissa:
Koivistonkylä 15.3. klo 9:30
Peltolammi 31.3. klo 10
Hervanta 5.4. klo 9:30
Terälahti 7.4. klo 9:30


Otathan huomioon kirjaston tapahtumien koronaohjeistukset:

Tapahtumien osallistujamääriä saatetaan joutua rajoittamaan koronatilanteesta johtuen. Tästä syystä joihinkin tapahtumiin on ennakkoilmoittautuminen. Mikäli osallistujamääriä joudutaan rajoittamaan, niistä ilmoitetaan tapahtumien verkkosivuilla sekä kirjaston sähköisillä kanavilla. Muutokset tapahtumiin ovat siis mahdollisia.

Tapahtumissa on vahva maskisuositus, mikäli maskin käytölle ei ole terveydellisiä esteitä. Kasvomaskisuositus koskee ensisijaisesti 12 vuotta täyttäneitä.

Tartunnanjäljitystä helpottaa, jos tilaisuuden järjestäjällä on tiedot toimintaan osallistuneista henkilöistä. Tästä syystä keräämme tapahtuman osallistujien yhteystiedot joko ennakkoilmoittautumisten yhteydessä tai tapahtumassa paikan päällä. Mikäli tapahtumassa on ennakkoilmoittautuminen, siitä on mainittu erikseen. Yhteystietoja kerätään siten, että seurueesta vähintään yksi jättää tapahtuman järjestäjälle nimensä ja puhelinnumeronsa. Kerättyjä yhteystietoja käytetään ainoastaan ja vain tarvittaessa tartuntaketjujen jäljittämiseen. Yhteystietoja säilytetään maksimissaan 21 päivää tapahtumasta, minkä jälkeen tiedot hävitetään. Yhteystietojen tallentamisesta voi halutessaan myös kieltäytyä.

Kirjastojen tapahtumatoiminnassa otetaan huomioon etäisyydet, yleiset hygieniaohjeet ja kokoontumisrajat. Tilat järjestetään väljiksi niin, että niissä on mahdollista välttää tarpeettomia fyysisiä kontakteja. Kirjastoissa on tehostettu siivousta ja sisääntulojen yhteydestä löytyy käsidesipiste.

Kirjaston tapahtumiin ei saa tulla sairaana. Jääthän kotiin pienissäkin sairauden oireissa tai jos olet saanut ilmoituksen mahdollisesta altistumisesta koronavirukselle.

Huolehdi hyvästä hygieniasta eli pese kädet aina tullessa sekä lähtiessä. Muista käsienpesu myös aivastamisen ja yskimisen jälkeen.

Yski ja aivasta hihaan tai kertakäyttöliinaan.

Pidä riittävä turvaväli muihin kuin oman seurueesi jäseniin. Jos jonoja tai ruuhkaa syntyy, pidä huolta turvaväleistä.

Hygienia ja turvavälisäännöt ja -ohjeet koskevat myös kirjastojen ulkoalueilla järjestettäviä tapahtumia.