Siirry sisältöön Siirry suoraan hakuun

Muumimuseon taikatalvi -tapahtuma Sorsapuistossa

Julkaistu 4.2.2019 10.06

Aika: 2.3.2019 14.00 – 21.00
Paikka: Sorsapuisto

Tapahtumalaji: Elokuva, Kirjallisuus, Lapset, Musiikki ja konsertit, Nuoret
Järjestäjä: Visit Tampere Oy, Muumimuseo ja Tampere-talo

Muumimuseon Taikatalvi -tapahtuma täyttää jälleen Sorsapuiston talvisella hauskanpidolla ja satumaisella valaistuksella lauantaina 2.3.2019 klo 14–21. Tapahtumassa voi katsella muumianimaatioita, laskea jäämäkeä, luistella Sorsalammella tai ottaa vauhdit karusellissa. Siellä voi myös tavata itsensä Muumipeikon sekä nauttia kodan lämmöstä. Tapahtuma on pääsymaksuton.

Muumimuseon taikatalvi -tapahtuma
 

Puisto on puettu taianomaiseen valaistukseen, joka luo hienot puitteet talvipiknikille. Päivään voi tuoda omat eväät, mutta ruokaa ja juomaa voi ostaa myös paikan päältä. Pimenevää talvi-iltaa nautitaan elävän musiikin tahdissa.

Kehitysvammaisten Tukiliiton Malike-toiminta on mukana mahdollistamassa vaikeasti vammaisten lasten ja aikuisten osallistumista luisteluun klo 14–18.

Muumimuseo ja Tampere-talo Shop ovat tapahtumapäivänä avoinna klo 10–21. Museossa on lauantaina Taikatalven tarina -tuokiot suomeksi klo 13 ja englanniksi klo 15. Tampere-talon ravintola Tuhto on avoinna klo 12–21.30. Tuhton talvikahvila palvelee tapahtuma-alueella klo 14–21 muiden ruokapisteiden lisäksi.

Tapahtuman aikana palkitaan joka tunti paras hashtagilla #muumimuseontaikatalvi Facebookiin tai Instagramiin jaettu kuva kahdella vapaalipulla Muumimuseoon.

Museon pääsymaksu on tapahtumapäivänä 2.3. 10 € aikuisilta (normaalisti 12 €) ja 6 € lapsilta, perhelipun hinta on 25 € (norm. 30 €).

Lisätietoa taikatalvi-tapahtumasta muumimuseon verkkosivuilla