Siirry sisältöön

Koko Kaukajärvi maalaa – maisemamaalausta Haiharan taidekeskuksella 17.7.

Julkaistu 4.6.2020 14.10

Aika: 17.7.2020 12.00 – 16.00
Paikka: Haiharan taidekeskus 30

Tapahtumalaji: Kuvataide, Työpajat
Järjestäjä: Tampereen kaupungin kulttuuripalvelut

Haiharan taidekeskuksessa järjetetään kaikille avoin maalaustapahtuma perjantaina 17.7.2020 klo 12.00–16.00. Koko Kaukajärvi maalaa -tapahtumassa tutkitaan taidemaalari Rauha Aaltosen johdolla maisemaa. Maalausta voivat tulla kokeilemaan niin harjaantuneet harrastajat, ammattilaiset kuin aloittelijatkin.

Haiharan pihapiiriä
 

Koko Kaukajärvi maalaa on maalaustapahtuma, jossa maalausta voivat tulla kokeilemaan niin harjaantuneet harrastajat, ammattilaiset kuin aloittelijatkin. Tapahtumassa tutkitaan maalauksen avulla maisemaa ammattikuvataiteilija Rauha Aaltosen ja Teemu Raudaskosken johdolla. Miten maisemaa voi katsoa uudella tavalla? Onko maisemassa jotain, mitä et ole ennen huomannut? Miten sen voisi maalata?

Maalaustyöpaja tarjoaa uutta näkökulmaa maalaukseen ja kuvan tekemiseen hauskassa pihatapahtumassa Haiharan taidekeskuksessa. Tapahtuma sopii kaiken ikäisille. Alle 12-vuotiaat lapset vain aikuisen seurassa. Tapahtumaan suositellaan ottamaan omat maalausvälineet mukaan. Haiharan taidekeskuksesta löytyy rajallinen määrä harrastelijalaatuisia maalaustarvikkeita, telineitä ja alustoja.

Koko Kaukajärvi maalaa -tapahtuma järjestetään Haiharan taidekeskuksen piha-alueella. Kokoontuminen Pakari-rakennuksen edessä. Tapahtumaa ei järjestetä sateella.

Haiharassa huolehditaan tehostetusti siivouksesta sekä kiinnitetään erityistä huomiota yleiseen hygieniaan sekä turvaväleihin. Aikuisen tai lapsen ei pidä tulla Haiharan taidekeskukseen, jos hänellä on sairastumiseen viittaavia oireita: yskää, kurkkukipua, kuumetta, hengenahdistusta, lihaskipuja, vatsaoireita, päänsärkyä. Lisäksi, Haiharaan ei pidä tulla, jos tietää altistuneensa koronavirukselle.

Lisätietoja:
Kulttuurituottaja
Karoliina Paappa
puhelin 044 481 1775
sähköposti [email protected]

Haiharan taidekeskus