Siirry sisältöön

Museoiden yö Milavidassa

Julkaistu 13.5.2022 14.39

Aika: 21.5.2022 18.00
Paikka: Museo Milavida

Tapahtumalaji: Näyttelyt
Järjestäjä: Museo Milavida

Museo Milavidassa ja Café Milavidassa tapahtuu klo 18–24. Tapahtumaan vain Museoiden yö -rannekkeella.

 

Kaikki tapahtumat alkavat museon aulasta ellei toisin mainita.

Ohjelma:

Klo 18 PALATSIN PUISTOSSA – KÄVELYKIERROS NÄSINKALLION MAISEMISSA Näsinkallion historialliset rakennukset, monimuotoinen luonto ja näyttävät patsaat tulevat tutuiksi, kun opas kertoo Näsinkallion vaiheista kuvankauniissa maisemissa. Kierros alkaa Näsilinnan pääovien edestä.

Klo 18–22 DJ RAMI S.: PUNKKIA! Vinyyleiltä soi asiallinen brittimusa: punk, post-punk, uusi aalto ja väliin vähän keventävää poppia.

Klo 18-24 ILTAPALAA PALATSISSA Keväisen yön paras hiukopala kauhotaan Näsilinnan kokin padasta: kermainen savutofukeitto ja leipä hintaan 10 €.

Klo 18–24 PUNK VAI GLAMOUR? Ikuista juhlatyylisi Vivienne Westwood -näyttelyn kuvauspisteessä. Lainattavissa on myös rekvisiittaa. Osallistu kilpailuun parhaasta kuvasta julkaisemalla oma kuvasi Instagramissa (#milavidanyo).

Klo 18–22 PUNK, PEACE & POWER -RINTAMERKKIPAJA Mitä mielessä? Mikä pielessä? Tule ja tallenna mielipiteesi rintamerkkiin! Sana on vapaa.

Klo 18.30 KUKKALOISTOA NÄSINKALLIOLLA – KASVIKIERROS NÄSINPUISTOSSA Kasvikierroksella kuuluu historian havinaa! Kuinka karusta Mustalahden kalliosta tuli yksi Tampereen monimuotoisimmista puistoista? Minkälaisia puita, pensaita ja perennoja palatsin puistossa kasvaa? Kierros alkaa Näsilinnan pääovien edestä.

Klo 19 PALATSIN PUISTOSSA – KÄVELYKIERROS NÄSINKALLION MAISEMISSA Näsinkallion historialliset rakennukset, monimuotoinen luonto ja näyttävät patsaat tulevat tutuiksi, kun opas kertoo Näsinkallion vaiheista kuvankauniissa maisemissa. Kierros alkaa Näsilinnan pääovien edestä ja kestää noin tunnin.

Klo 19–21 PUNKKARIN PIKAMEIKKI Nyt laitetaan julkisivu kuntoon! Meikkaaja Iina Rajamo tekee kävijöille räväköitä ja värikkäitä viiden minuutin pikameikkejä punk-tyyliin.

Klo 21 PUNKKIKÄVELY MILAVIDASTA VAPRIIKKIIN Näsinpuistossa elää kasvien ja pienten nisäkkäiden lisäksi myös punkkeja, kuten pahamaineisia puutiaisia. Puutiaisista, kuin myös sametti-, sammal-, peto- ja pehmopunkeista kertoo Luonnontieteellisen museon tutkija Riikka Elo matkalla Milavidasta Vapriikkiin. Lähtö Milavidan aulasta, kesto noin 20 min.

Klo 21–23 DAME VIVIENNE WESTWOOD – ANARKISTI JA MUOTI-IKONI Tutkijoiden tietoiskuja vaihtuvan näyttelyn teemoista näyttelytilassa. Tule kuulolle.

Klo 22 PUNKKIKÄVELY MILAVIDASTA VAPRIIKKIIN Näsinpuistossa elää kasvien ja pienten nisäkkäiden lisäksi myös punkkeja, kuten pahamaineisia puutiaisia. Puutiaisista, kuin myös sametti-, sammal-, peto- ja pehmopunkeista kertoo Luonnontieteellisen museon tutkija Riikka Elo matkalla Milavidasta Vapriikkiin. Lähtö Milavidan aulasta, kesto noin 20 min.

Klo 22–24 PALATSIN VÄKI PAIKALLA – Milavidan talonmies Onni Jalava ja Nottbeckien lastenhoitaja Aino Sandell tarinoivat kynttilän valossa muistojaan Milavidasta. Lähdöt 15 minuutin välein (max. 20 hlöä/lähtö).

Tapahtumaranneke 12€, ryhmä 40€ (max. 5 hlöä/ ryhmä), alle 7-vuotiaat maksutta. Museokortilla rannekkeen hinta on 10€. Ei muita alennuksia. Tapahtumaan vain Museoiden yö -rannekkeella. Tapahtumarannekkeella pääsee kaikkiin Museoiden yön kohteisiin ja kulkemaan Museoiden yö -busseilla.

Ulkoinen linkkiMuseo Milavida