Siirry sisältöön

Info: Hoiva- ja hyvinvointialan infopäivät

Julkaistu 30.7.2021 9.15

Aika: 29.9.2021 9.00 – 13.10.2021 12.30
Paikka: Verkossa
Verkossa

Tapahtumalaji: Info- ja keskustelutilaisuudet, Työnhakijat
Ilmoittautuminen: Ilmoittaudu syksyn infosarjaan
Järjestäjä: Osaamo-hanke, Tampereen kaupungin työllisyys- ja kasvupalvelut

Haluaisitko töihin ihmisläheiselle alalla, jossa on paljon töitä tarjolla? Tule kuulemaan lisää syksyn hoiva- ja hyvinvointialan infopäiviin alan tarjolla olevista työtehtävistä ja käytännönläheisistä kouluttautumismahdollisuuksista.

 

Infopäiviin voivat osallistua matalalla kynnyksellä kaiken ikäiset. Aiempi työkokemuksesi voi olla täysin eri alalta, se ei ole este. Infopäivien aikana pääset kurkistamaan sote-alan mahdollisuuksiin ja etsimään juuri sinulle sopivaa polkua alalle.

Hoiva- ja hyvinvointialan infopäivät järjestetään verkkototeutuksena kolmen kokoontumiskerran sarjana syys- ja lokakuun aikana. Verkkoinfoissa yritykset kertovat, millaisia työtehtäviä ja urapolkuja heillä on hoivatyössä, arjen avustamisessa, ruokapalveluissa ja puhtaanapidossa tarjolla. Yritykset kertovat työn luonteesta, työtehtävistä, palkkauksesta sekä siitä, millaista osaamista alalla tarvitaan.

Infossa saat tietoa eri reiteistä työllistyä ja kouluttautua alalle. Sote-alalle voi kouluttautua matalalla kynnyksellä työssä oppien, esimerkiksi suorittamalla hoiva-avustajan tai lähihoitajan tutkinnon osia askel kerrallaan. Opintoja voi jatkaa eri reittejä pitkin aina korkeakouluopintoihin asti.

Tule kuulemaan mitä sote-alalla olisi tarjottavaa juuri sinulle!

Syksyn infosarja

  • 29.9., 6.10. ja 13.10. klo 9–12.30
  • Ilmoittautumisaika 1.8.–26.9.2021

Lue lisää infopäivistä