Siirry sisältöön

Rulla-klubi: SatuSeikkailu - Veera Degerholm & Valtteri Lipasti

Julkaistu 18.12.2019 10.32

Aika: 29.2.2020 13.00 – 14.00
Paikka: G Livelab Tampere

Tapahtumalaji: Lapset
Pääsymaksu: 8€
Järjestäjä: Lastenkulttuurikeskus Rulla ja G Livelab Tampere

SatuSeikkailu on musiikkipitoinen, iloinen esitys, jossa pujahdetaan mielikuvituksen voimalla retkelle Satumaahan. Retkellä leikitään ja lauletaan yhdessä, autetaan pulassa olevaa Mörökölliä ja kenties opitaankin jotakin uutta ja tärkeää!

 

Seikkailuretkikuntaa johtavat lapsille niin teatterista, televisiosta kuin tapahtumistakin tutut Veera Degerholm ja Valtteri Lipasti, joita pääsee moikkaamaan myös esityksen jälkeen.

Konserttipäivänä julkaistaan nyt myös esiintyjään ja teemaan liittyvä tehtäväsivu, jonka voi tulla konserttipäivänä tekemään Rullaan tai hakea mukaan kotona tehtäväksi.

SatuSeikkailu-konsertin tehtäväsivussa liikutaan saduissa ja väreissä. Rulla lähtee seikkailulle ja matkalla etsitään satumaasta viisi eroavaisuutta, väritetään maisemaa ja tehdään mystisiä askeleita. Viime vuonna ihan ensimmäisellä Rulla-klubilla esiintyneen Höpinätötterön tehtäväsivuissa autetaan Nestori-kastemato kompostin pohjalta pinnalle nauttimaan sateesta ja selvitetään Rullan langan ja Hölynpölyimurin johdon tekemä sekasotku.

Sivut ovat haettavissa Rullasta 29.2. lähtien. Kokoa tehtävistä oma Rulla-klubi kirja!

Rulla-klubi on G Livelab Tampereen ja Lastenkulttuurikeskus Rullan yhdessä kehittämä klubikonsepti, jossa tarjotaan laadukkaita keikkaelämyksiä koko perheelle. HUOM! Konsertit järjestetään G Livelab Tampereen tiloissa.

Konsertin kesto noin 40 minuuttia. Ikäsuositus alkaen 2v.

Ovet 12:00
Showtime 13:00

Liput 8 € / kpl. Hinta sisältää narikkamaksun 3 €.

Ulkoinen linkkiLipunmyynti