Siirry sisältöön

Mielentaide ry vuosinäyttely

Julkaistu 21.12.2018 13.30

Aika: 3.6.2019 – 20.6.2019
Paikka: Pääkirjasto Metso

Tapahtumalaji: Näyttelyt
Järjestäjä: Tampereen kaupunginkirjasto

Valtakunnallinen mielenterveyskuntoutujien taideyhdistys Mielentaide ry esittelee viisi uutta yhdistykseen liittynyttä taiteilijaa.

Tyttö soittaa viulua veden alla
 

Mielentaide ry vuosinäyttely esittelee 5 taiteilijaa, jotka ovat liittyneet yhdistykseen kahden viime vuoden sisään. Oulussa asuva Mari Asikkala on liittynyt jäseneksi 2019, kuten myös Vantaalla asuva Henna Kalliskota. Näyttelyssä mukana olevat Johanna Karelahti Tampereelta ja Heidi Anttila Espoosta ovat liittyneet 2018, ja Katri Valtonen Keuruulta 2017. Oheinen teoskuva on Mari Asikkalan "The last play" (akvarelli paperille).

Näyttelyssä on kävijäkysely, jossa kysytään sen teoksen numeroa, josta pitää eniten ja antaessaan kyselylapussa pyydetyt yhteystiedot, osallistuu 3:n Viking Line -risteilyetukortin arvontaan, jollaisella on mahdollisuus päästä Tukholmaan tai Tallinnaan. Kävijäkyselyn perusteella nostamme eniten tykätyimmän teoksen esille palkitaksemme sen taiteilijan. Lisäksi palkitsemme teoksista eniten äänestetyimmän taiteilijan.

Näyttelyssä on nähtävillä myös taiteilijaesittelyt sekä lisätietoa Mielentaide ry:n vapaaehtoistoiminnasta, jonka seuraava näyttely on 15-vuotta juhlanäyttely 2020 Riihimäellä.