Siirry sisältöön

Nukketeatteri Hupilainen: Timoteus-karhun keväinen seikkailu

Julkaistu 8.9.2021 14.15

Aika: 2.10.2021 13.00 – 13.35
Paikka: Lielahden kirjasto

Tapahtumalaji: Lapset, Teatteri
Järjestäjä: Tampereen kaupunginkirjasto ja Kaupunkikulttuuriyksikkö

Jo vuonna 1984 toimintansa aloittanut Nukketeatteri Hupilainen ilahduttaa koko perhettä Timoteus-karhun seikkailuilla Lielahden kirjastossa.

Puiset karhukäsinuket teatteriesityksessä.
 

Pikkukarhu Timoteus rakastaa omaa kotimetsäänsä ja erityisesti lintuja.
Eräänä päivänä pikkukarhu löytää hylätyn, sinisen munan, ja hän haluaa pitää siitä huolta. Mutta voiko karhu hautoa munaa? Siitä ovat metsänasukkaat eri mieltä. Kaiken lisäksi rouva Kettunen on myös kiinnostunut erikoisesta sinisestä munasta, mutta ei todellakaan hautomismielessä. Mitä ihmettä lopulta kuoriutuu sinisestä munasta?
Esityksen teemana on luonnon monimuotoisuuden kunnioittaminen sekä se, että joskus asioita on hyvä tehdä aivan uudella tavalla.
Esityksen puiset nuket ovat pöytäteatterinukkeja, esityksessä käytetään myös varjoteatteria. Timoteuksen keväinen metsä on tietysti myös täynnä linnunlaulua ja kaunista, esitystä kuvittavaa musiikkia.

Ohjaus: Aneta Gluch-Klucznik
Lavastus ja nuket: Mateusz Mirowski
Musiikki: Kristiina Tanhua-Laiho
Kesto: 35 minuuttia
Ikäsuositus: sopii koko perheelle vauvasta vaariin

Tapahtuma on osa Tampereen päivän tapahtumakokonaisuutta.

Koronatilanteen vuoksi muutokset ovat mahdollisia: tapahtumia voidaan joutua perumaan, osallistujamääriä rajoittamaan tai live-tapahtumia siirtämään verkkoon. Mahdolliset muutokset päivitetään heti tapahtuman tietoihin, joten tarkistathan tiedot vielä tapahtuman lähestyessä. Kiitos!