Siirry sisältöön

Nude Magic Blue -esitystapahtuma Kulttuuritalo Laikussa

Julkaistu 28.8.2019 14.49

Aika: 21.9.2019
Paikka: Kulttuuritalo Laikku

Tapahtumalaji: Kuvataide, Näyttelyt, Tanssi
Järjestäjä: Kulttuuritalo Laikku ja Tampereen kaupungin kulttuuripalvelut

Nude Magic Blue -esitystapahtuma nähdään syyskuussa Kulttuuritalo Laikun Studiossa ja sen ympäristössä. Tapahtumassa nähdään monipuolisesti kuva- ja esitystaidetta, performanssia, tanssia, spoken wordia ja runoutta eri alojen taiteilijoiden esittäminä. Tapahtumat ovat osa Sara Kovamäen näyttelyä Nude Blue. Näyttelyyn ja tapahtumiin on vapaa pääsy.

Nainen istuu saniaisten keskellä.
 

Esitystapahtuma Nude Magic Blue kokoaa seitsemän eri alan taiteilijaa esiintymään Kulttuuritalo Laikkuun ja sen ympäristön julkiseen tilaan. Esitystapahtuman teemana on sininen väri energeettisenä, kulttuurihistoriallisena ja erilaisia merkitystasoja avaavana liikkumatilana. Nude Magic Blue tuo monipuolisen ja kiinnostavan kattauksen seitsemän omaäänisen taiteilijan esityksiä eri puolilta Suomea Tampereelle. Näyttely ja esitystapahtuma keskustelevat keskenään antaen katsojille mahdollisuuden kokea mm. kuva- ja esitystaidetta, performanssia, tanssia, spoken wordia ja runoutta.

Esiintyjät: Tanssitaiteilija Sanni Tulipääsky, tanssija-koreografi Anniina Kumpuniemi, taidemaalari ja drag-artisti Timo Tähkänen / Maimu Brushwood, tanssija-laulaja-koreografi Laura Pietiläinen / Michaela–the Queen of Fucking Everything, kuvataiteilija-muusikko Viljami Wager ja kuvataiteilija-runoilija Mirjam Brantberg sekä media- ja performanssitaiteilija Paula Saraste.

Tapahtumat ovat osa Sara Kovamäen näyttelyä Nude Blue. Esitykset sopivat kaikille. Esitystapahtuma on esteetön ja ilmainen.


Esitystapahtuma Nude Magic Blue: 


21.9.2019 klo 16-18


Näyttely avoinna:

7.9.2019 – 29.9.2019

ti–pe 9–21, la-su 10–18

Kulttuuritalo Laikku, Keskustori 4


Lisätietoja
Kulttuurituottaja
Karoliina Paappa
puhelin 044 430 9642
sähköposti [email protected]

Kulttuuritalo Laikku