Siirry sisältöön

G Livelab esittää: VIERAANA Marc Ribot

Julkaistu 24.11.2021 14.13

Aika: 25.1.2022 16.00 – 17.00
Paikka: Pääkirjasto Metson musiikkiosasto ja virtuaalitapahtuma

Tapahtumalaji: Musiikki ja konsertit
Järjestäjä: Tampereen kaupunginkirjasto, G Livelab ja Kaupunkikulttuuriyksikkö

Yhdysvaltalainen kitarajazzin legenda Marc Ribot saapuu tammikuussa vieraaksi Pääkirjasto Metsoon.

 

Marc Ribot on yli 40-vuotisen uransa aikana tullut tunnetuksi lukuisista yhtyeistään (The Young Philadelphians, Marc Ribot Trio), yhteistyöstään mm. Tom Waitsin, Elvis Costellon, Marianne Faithfullin, Robert Plantin, John Zornin, Susana Bacan ja Martin Scorsesen kanssa sekä ennen kaikkea laajasta ja monipuolisesta tuotannostaan, jossa yhdistyvät eri musiikkityylit free jazzista souliin ja noise rockiin. Ribot on esiintynyt useita kertoja myös Tampere Jazz Happening -festivaaleilla.

Tapahtumassa keskustellaan kitaristin kanssa hänen urastaan sekä vuonna 2021 julkaistusta "Unstrung: Rants and Stories of a Noise Guitarist" -kirjasta. Artistia haastattelee koordinaattori Jarkko Rikkilä Tampereen kaupunginkirjastosta.

Tapahtumaa voi seurata myös verkkotapahtumana kotisohvalta joko striimattuna tai jälkikäteen tallenteena.

Huom.!
Paikalle otettava yleisömäärä saattaa vielä muuttua, ja tapahtumaan saattaa tulla ennakkoilmoittautuminen, joten seuraa tätä tapahtumasivua ja kirjaston tiedotuskanavia sekä sosiaalista mediaa pysyäksesi ajan tasalla.

Otathan huomioon kirjaston tapahtumien koronaohjeistukset:

Tapahtumien osallistujamäärää saatetaan joutua rajoittamaan koronatilanteesta johtuen. Tästä syystä joihinkin tapahtumiin on ennakkoilmoittautuminen.

Tapahtumissa on vahva maskisuositus, mikäli maskin käytölle ei ole terveydellisiä esteitä. Kasvomaskisuositus koskee ensisijaisesti 12 vuotta täyttäneitä.

Tartunnanjäljitystä helpottaa, jos tilaisuuden järjestäjällä on tiedot toimintaan osallistuneista henkilöistä. Tästä syystä keräämme tapahtuman osallistujien yhteystiedot joko ennakkoilmoittautumisten yhteydessä tai tapahtumassa paikan päällä. Mikäli tapahtumassa on ennakkoilmoittautuminen, siitä on mainittu erikseen. Yhteystietoja kerätään siten, että seurueesta vähintään yksi jättää tapahtuman järjestäjälle nimensä ja puhelinnumeronsa. Kerättyjä yhteystietoja käytetään ainoastaan ja vain tarvittaessa tartuntaketjujen jäljittämiseen. Yhteystietoja säilytetään maksimissaan 21 päivää tapahtumasta, minkä jälkeen tiedot hävitetään. Yhteystietojen tallentamisesta voi halutessaan myös kieltäytyä.

Kirjastojen tapahtumatoiminnassa otetaan huomioon etäisyydet, yleiset hygieniaohjeet ja kokoontumisrajat. Tilat järjestetään väljiksi niin, että niissä on mahdollista välttää tarpeettomia fyysisiä kontakteja. Kirjastoissa on tehostettu siivousta ja sisääntulojen yhteydestä löytyy käsidesipiste.

Kirjaston tapahtumiin ei saa tulla sairaana. Jääthän kotiin pienissäkin sairauden oireissa tai jos olet saanut ilmoituksen mahdollisesta altistumisesta koronavirukselle.

Huolehdi hyvästä hygieniasta eli pese kädet aina tullessa sekä lähtiessä. Muista käsienpesu myös aivastamisen ja yskimisen jälkeen.

Yski ja aivasta hihaan tai kertakäyttöliinaan.

Pidä riittävä turvaväli muihin kuin oman seurueesi jäseniin. Jos jonoja tai ruuhkaa syntyy, pidä huolta turvaväleistä.

Hygienia ja turvavälisäännöt ja -ohjeet koskevat myös kirjastojen ulkoalueilla järjestettäviä tapahtumia.