Siirry sisältöön

Kirjailijavieraana Daniil Kozlov / Susinukke Kosola

Julkaistu 19.7.2021 15.23

Aika: 30.11.2021 18.00 – 19.00
Paikka: Sampolan auditorio

Tapahtumalaji: Ikäihmiset, Kirjallisuus, Nuoret
Järjestäjä: Sampolan kirjasto, Tampereen kaupunginkirjasto ja Kaupunkikulttuuriyksikkö

Monipuolisesti kirjallisuuden kentällä toimiva runoilija Daniil Kozlov vierailee Sampolassa kirjamessuviikon tiistaina. Koronatilanteesta johtuen tapahtuma on siirretty kirjaston tiloista Sampolan auditorioon.

Daniil Kozlov nojailemassa kiviseinään.
 

Daniil Kozlov (s. 1991), taiteilijanimeltään Susinukke Kosola on pietarilaissyntyinen, Turussa asuva kirjoittaja ja kirjallisuusalan sekatyöläinen. Häneltä on julkaistu kolme runokirjaa ja yksi genrehybridi, jotka ovat saaneet kriitikoiden suitsutusta, palkintoja ja ehdokkuuksia. Hänen kolmas teoksensa Varisto on kokeellinen myös julkaisumuodoltaan – kokonaan käsin kirjoitettua kokoelmaa ei voi ostaa, sen voi ainoastaan saada tunnustusta vastaan. Hänen neljäs teoksensa Turkoosi vyöhyke on genrehybridi, joka yhdistää runoutta, esseistiikkaa ja säeromaanimuotoa.

Kosola tunnetaan myös runouteen ja yhteiskunnalliseen kirjallisuuteen keskittyvän Kolera-kollektiivi -nimisen kustantamon perustajana ja lavarunoilijana, sekä kansallisen Runografi-hankkeen ideoijana ja vetäjänä. Taiteellisen työskentelyn lisäksi hän toimii lyriikan kirjoittamisen opettajana muun muassa Turun yliopistossa ja työskentelee aktiivisesti alueensa kirjallisella kentällä.

Tapahtuma striimataan Metso STUDIOn toimesta, joten haastattelua voi seurata myös kotisohvalta.

HUOM! Koronatilanteesta johtuen tapahtuman osallistujamäärä on rajoitettu sataan henkilöön. Tila täytetään saapumisjärjestyksessä.

Suunnistusohje Sampolan audiotorioon:

Jos tulet Sampolan etuovista:
Ulko-ovilta kulje suoraan ja nouse portaat toiseen kerrokseen. Portaat noustuasi ota suunta patsaalta vasemmalle nurkkaan ja olet perillä.

Jos tulet kirjaston ulko-ovista:

Ulko-ovilta kulje suoraan ja käänny ilmoitustaulun jälkeen vasemmalle. Kulje vitriinien ohi ja ovesta läpi suoraan edessä näkyvien portaiden juurelle. Nouse portaat toiseen kerrokseen ja ota suunta patsaalta vasemmalle nurkkaan ja olet perillä.

Tilaisuuteen on vapaa pääsy, tervetuloa!

Kuva: Pia jalkanen

Otathan huomioon kirjaston tapahtumien koronaohjeistukset:

Tapahtumissa on maskisuositus, mikäli maskin käytölle ei ole terveydellisiä esteitä. Kasvomaskisuositus koskee ensisijaisesti 12 vuotta täyttäneitä.

Kirjastojen tapahtumatoiminnassa otetaan huomioon etäisyydet, yleiset hygieniaohjeet ja kokoontumisrajat. Tilat järjestetään väljiksi niin, että niissä on mahdollista välttää tarpeettomia fyysisiä kontakteja. Kirjastoissa on tehostettu siivousta ja sisääntulojen yhteydestä löytyy käsidesipiste.

Kirjaston tapahtumiin ei saa tulla sairaana. Jääthän kotiin pienissäkin sairauden oireissa tai jos olet saanut ilmoituksen mahdollisesta altistumisesta koronavirukselle.

Huolehdi hyvästä hygieniasta eli pese kädet aina tullessa sekä lähtiessä. Muista käsienpesu myös aivastamisen ja yskimisen jälkeen.

Yski ja aivasta hihaan tai kertakäyttöliinaan.

Pidä riittävä turvaväli muihin kuin oman seurueesi jäseniin. Jos jonoja tai ruuhkaa syntyy, pidä huolta turvaväleistä.