Siirry sisältöön

Tukkateatteri: Takaisin Tallikissoiksi (PERUTTU)

Julkaistu 21.12.2021 12.53

Aika: 15.2.2022 9.30 – 10.30
Paikka: Lielahden kirjasto

Tapahtumalaji: Kirjallisuus, Lapset, Musiikki ja konsertit, Teatteri
Järjestäjä: Tampereen kaupunginkirjasto ja Kaupunkikulttuuriyksikkö

Tukkateatterin musikaalinen lastenteatteriesitys Lielahden kirjastossa on peruttu koronatilanteesta johtuen. Tapahtuma pyritään siirtämään myöhemmin keväälle tai syksyyn.

Miltä tuntuu jos ei koskaan pääse ulos? Kyllä siinä menee hermo! Tämän huomasivat kissasisarukset Kudelma ja Rähmäkäpälä, kun heidät tuotiin maalta kaupunkiin. Niinpä oli pakko tehdä rohkea ratkaisu. Tylsä sisäkissailu saa jäädä taakse, kas kun parvekkeelta pääsee pakenemaan vapauteen. Kauan kaivattu paluumatka maalle on edessä, mutta miten ihmeessä sinne maalle pääsee? Vaan Pöllöpä osaa neuvoa ja seikkailu voi alkaa! Matkalla on vaaroja, mutta onneksi Kud ja Räh saavat apua muilta eläimiltä. Toteutuuko vihdoin toive päästä takaisin tallikissoiksi?

Se selviää Tukkateatterin Päiväpajan uudessa eläintarinassa. Näytelmä on suunnattu päiväkoti-ikäisille ja alaluokkalaisille, mutta isommatkin katselevat sitä ilokseen. Vauhdikas juoni, sympaattiset hahmot ja tätä varten tehdyt laulut pitävät siitä huolen. Esityksen kesto on 50-55 min. Käsikirjoitus ja ohjaus ovat Heikki Vesan, laulujen sävellys Tuija Kurjen ja laulujen sanat Jaakko Katajamäen. Tervetuloa sadun maailmaan!

Tukkateatterin Päiväpaja koostuu eri-ikäisistä teatterin harrastajista. Se on matalan kynnyksen ryhmä, joka on esiintynyt erityisesti lapsille ja ikäihmisille. Näitä esityksiä on toteutettu niin kirjastoissa, palvelutaloissa kuin ulkona metsäteatterina. Ryhmä harjoittelee päivisin, on osa Tukkateatteria ja on toiminut vaihtelevin kokoonpanoin vuodesta 2012.

Tilaisuuteen on vapaa pääsy, tervetuloa! Ryhmiä pyydetään ilmoittamaan saapumisesta ennakkoon kirjastoon.

Huom! Koronatilanteen vuoksi muutokset ovat mahdollisia: tapahtumia voidaan joutua perumaan, osallistujamääriä rajoittamaan tai live-tapahtumia siirtämään verkkoon. Mahdolliset muutokset päivitetään heti tapahtuman tietoihin, joten tarkistathan tiedot vielä tapahtuman lähestyessä. Kiitos!

Otathan huomioon kirjaston tapahtumien koronaohjeistukset:

Tapahtumissa on vahva maskisuositus, mikäli maskin käytölle ei ole terveydellisiä esteitä. Kasvomaskisuositus koskee ensisijaisesti 12 vuotta täyttäneitä.

Tartunnanjäljitystä helpottaa, jos tilaisuuden järjestäjällä on tiedot toimintaan osallistuneista henkilöistä. Tästä syystä keräämme tapahtuman osallistujien yhteystiedot joko ennakkoilmoittautumisten yhteydessä tai tapahtumassa paikan päällä. Mikäli tapahtumassa on ennakkoilmoittautuminen, siitä on mainittu erikseen. Yhteystietoja kerätään siten, että seurueesta vähintään yksi jättää tapahtuman järjestäjälle nimensä ja puhelinnumeronsa. Kerättyjä yhteystietoja käytetään ainoastaan ja vain tarvittaessa tartuntaketjujen jäljittämiseen. Yhteystietoja säilytetään maksimissaan 21 päivää tapahtumasta, minkä jälkeen tiedot hävitetään. Yhteystietojen tallentamisesta voi halutessaan myös kieltäytyä.

Kirjastojen tapahtumatoiminnassa otetaan huomioon etäisyydet, yleiset hygieniaohjeet ja kokoontumisrajat. Tilat järjestetään väljiksi niin, että niissä on mahdollista välttää tarpeettomia fyysisiä kontakteja. Kirjastoissa on tehostettu siivousta ja sisääntulojen yhteydestä löytyy käsidesipiste.

Kirjaston tapahtumiin ei saa tulla sairaana. Jääthän kotiin pienissäkin sairauden oireissa tai jos olet saanut ilmoituksen mahdollisesta altistumisesta koronavirukselle.

Huolehdi hyvästä hygieniasta eli pese kädet aina tullessa sekä lähtiessä. Muista käsienpesu myös aivastamisen ja yskimisen jälkeen.

Yski ja aivasta hihaan tai kertakäyttöliinaan.

Pidä riittävä turvaväli muihin kuin oman seurueesi jäseniin. Jos jonoja tai ruuhkaa syntyy, pidä huolta turvaväleistä.

Hygienia ja turvavälisäännöt ja -ohjeet koskevat myös kirjastojen ulkoalueilla järjestettäviä tapahtumia.