Siirry sisältöön

DigiOlkkari - Kirjaston e-musiikkipalvelut

Julkaistu 5.10.2021 14.45

Aika: 27.10.2021 14.00 – 15.00
Paikka: Microsoft Teams - Tietotorit

Tapahtumalaji: Koulutukset ja seminaarit
Järjestäjä: Tampereen kaupunginkirjasto
Yhteystiedot: tietotori.sampola(at)tampere.fi, puh. 040 800 7816
tietotori.hervanta(at)tampere.fi, puh. 040 800 7805
tietotori.lielahti(at)tampere.fi, puh. 040 553 4043


Tiesitkö, että kirjastossa on laaja e-musiikkivalikoima, ja että voit opiskella soiton ja laulun alkeita ilmaiseksi verkossa? DigiOlkkarissa keskustellaan kirjaston e-musiikkipalveluista. Vieraina ovat Metson musiikkiosaston kirjastohoitajat Juhani Koivisto ja Marjaana Hietala. Tervetuloa!

DigiOlkkari on Tampereen kaupunginkirjaston tietotorien järjestämä rento ja vapaamuotoinen etätilaisuus. Olkkarissa keskustellaan ruohonjuuritasolla tietotekniikkaan, nettiin, mobiililaitteisiin sekä medialukutaitoon liittyvistä aiheista. DigiOlkkari on tarkoitettu digiasioista kiinnostuneille tai niissä tukea tarvitseville. Siellä voit tavata tietotorien henkilökuntaa, kuunnella ja katsella, osallistua, kysyä tai jakaa omia kokemuksiasi.

DigiOlkkarin ovet ovat avoinna joka keskiviikko klo 14-15 osoitteessa bit.ly/digiolkkarit koko kevään ajan. Voit liittyä keskusteluun omalla tietokoneellasi tai mobiililaitteellasi. DigiOlkkarissa on joka kerta oma aiheensa, jota esitellään tai josta keskustellaan.

Olkkarin alustana toimii Teams-ohjelma, joka ei vaadi asentamista tai rekisteröitymistä. Jos sinusta tuntuu, että tarvitset apua mukaan pääsemiseen, ota jo etukäteen yhteyttä tietotoreille puhelimitse tai sähköpostitse! Autamme mielellämme.
Linkki Digiolkkarin etätilaisuuteen