Siirry sisältöön

TapahtumatRSS


Tapahtumalaji
Tapahtuma-ajankohta

Kalenteria klikkaamalla saat esiin yhden päivän tapahtumat:


syyskuuta 2019
26 27 28 29 30 31 1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 1 2 3 4 5 6
Hae tapahtumia ajanjaksolla:
-

 • Talousneuvolaa pidetään Tipotiellä loka- ja marraskuussa.

  Talousneuvola Tipotiellä lokakuussa

  Paikka: Tipotien sosiaali- ja terveysasema (5. krs)

  Tule rohkeasti Talousneuvolaan pienen tai suuren talouskysymyksen kanssa. Etsitään ratkaisuja yhdessä – aina voi tehdä jotain! Työntekijät ovat tavattavissa ilman ajanvarausta. Saat heiltä tietoa, vinkkejä ja vastauksia taloudenhallintaan koskevissa asioissa.

 • Kirjastokaraoke

  Paikka: Tesoman kirjasto, Lysti-sali

  Tule laulamaan karaokea Tesoman kirjastoon! Lysti-salissa lauletaan kerran kuussa perjantaisin päiväkaraokea ja kerran kuussa tiistaisin iltakaraokea.

 • Säkeitä ja säveliä neljälle vuodenajalle

  Paikka: Kotipirtti

  Tuula Heikkilä ja Markku Harjunpää ovat eri vuodenaikojen runojen ja laulujen äärellä. Tarjolla on kevään huumaavia tuoksuja, kesän aurinkoa ja kukkaloistoa, syksyn haikeaa kaihoa ja talven lumista kirpeyttä. Laulaen ja lausuen. Pianon ja haitarin säestyksellä.

 • Tampere Filharmonia: Teokset tutuiksi

  Paikka: Tampere-talo

  Teokset tutuiksi -tilaisuudessa käydään etukäteen läpi illan musiikillista antia. Orkesterin intendentin tai apulaisintendentin haastateltavina voivat olla konsertin kapellimestari, solisti tai molemmat. Tilaisuus alkaa klo 18.00 ja kestää noin puoli tuntia. Vapaa pääsy.

 • Tampere Filharmonia: Tuhat ja yksi yötä

  Paikka: Tampere-talo

  Santtu-Matias Rouvali, kapelllimestari She-e Wu, lyömäsoittimet James MacMillan (s. 1959): Veni, Veni Emmanuel (1992) Nikolai Rimski-Korsakov (1844-1908): Sinfoninen sarja op. 35 ”Šeherazade”

 • Uudistunut Tampere 1918 -näyttely Vapriikissa

  Paikka: Museokeskus Vapriikki

  Vapriikin kymmenvuotias Tampere 1918 -näyttely on uudistunut: Näyttelyn pintoja ja akustiikkaa on paranneltu ja tekniikkaa päivitetty. Käsikirjoituksessa on tehty muutoksia etenkin sodan taustoitukseen, jossa pyritään kohti laajempaa ja kansainvälisempää näkökulmaa.

 • Ambiente - Timo Sarpanevan painokankaita

  Paikka: Museo Milavida

  Ambiente – Timo Sarpanevan painokankaita -näyttely kertoo Tampellan Lapinniemen tehtaalla painetuista Ambiente-kankaista. Museo Milavidan näyttelyssä on esillä runsas valikoima Ambiente-kangasnäytteitä pääasiassa Tampereen museoiden omista kokoelmista.

 • Muumianimaatiot - Seikkailuja ja turvallisuudentunnetta

  Paikka: Muumimuseo
  Yliopistonkatu 55

  Muistatko Sinäkin istuneesi television ääressä muumitarinoita katsellen? Tove Janssonin (1914–2001) rakastetuista muumikirjoista on tehty monenlaisia tulkintoja televisioon jo lähes 60 vuoden ajan. Muumimuseon näyttely Muumianimaatiot - Seikkailuja ja turvallisuudentunnetta kertoo muumianimaatioiden historiasta.