Siirry sisältöön

Lupiini bloggaa ja rokkaa

Julkaistu 1.6.2018 10.52
Lupiinilaiset ovat käyneet festareilla, kierrelleet museoissa ja tehneet mosaiikkitaideteosta.
Valokuva: Lupiinin porukka festareilla.
 

Aitoon festarit

Osallistuimme Aitoon festareille. Esiintymässä oli Aste, joka oli ihan number one! Ilmassa oli romantiikkaa, ihmisiä oli paljon ja sää suosi meitä.

Valokuva: Aste lavalla.
Valokuva: lupiinilainen yhteiskuvassa Asteen kanssa.
Valokuva: toinen lupiinilainen yhteiskuvassa Asteen kanssa.

#normipäivä #yhteiskuvat #kaverit #tanssiminen #lihapullapyttipannu #metrilaku #onnenpyörä #minibussi #romantiikkaa #bussibileet #paljonihmisiä #limppari

Serlachius-museot

Kävimme kesäretkellä Mäntässä Serlachius-museoissa. Museo Gustafissa oli opastettu museodraamakierros ja saimme tehdä itse paperia. Kävimme syömässä ravintola Göstassa. Tutustuimme Koen Vanmechelen upeaan It`s about time näyttelyyn. Päivä oli ihan the best!

Valokuva: Lupiinilaiset museossa.
Valokuva: Göstan antimia.

#Itsabouttime #mänttä #possut #kanat #gösta #gustaf #mahdollinen rakkaus #pinssit #paperi #uudettittelit #ihmiset #aika #solveigmarkkanen #hyvääruokaa

Mosaiikki

Säiden salliessa olemme vieneet jatkuvan mosaiikkiryhmän toimintaa myös ulkoilmaan. Lupiinin etupiha saa uutta ilmettä mosaiikin muodossa. Olemme alkaneet valmistaa mm. tilataideteosta nimeltään Aurinkokello. Kaikki teokset ovat saaneet innoituksensa luonnosta. Materiaaleja olemme saaneet lahjoituksena Oriveden Kivitorilta ja ympäröivästä luonnosta.

Valokuva: aurinkokello

#Kivitori #metsänluonto #mosaiikkiboheemi #aurinkokello #kivi #pihantuunaus #kesä #aurinko #puunkaato #haketta

Kirjoittaja Meidän stoori -blogin kirjoittajat