Siirry sisältöön

Kevään odotusta Pappilanpuistossa

Julkaistu 30.3.2021 10.58
Olemme täällä Pappilanpuistossa nauttineet kevään tulosta ja valon määrän lisääntymisestä. Linnut laulelee ulkona ja lumetkin alkaa sulaa. Ollaan vietetty täällä meillä Pappilanpuiston päivätoiminnassa onnellisuuden ja hyvinvoinnin päivää. Nyt odotellaan pääsiäistä.
Askarreltu pääsiäispuun oksa värikkäillä linnuilla.
 

Vietimme nyt maaliskuussa onnellisuuden ja hyvinvoinnin päivää. Yhdessä pohdittiin, mitä se hyvinvointi ja onnellisuus oikein tarkoittavat. Ja mistä itse tulee onnelliseksi ja hyvälle mielelle. Katselimme lehdistä leikkaamiamme kuvia, ja valitsimme niistä aiheita, joista tulee hyvälle mielelle. Kuvat liimattiin kartongille, ja kirjoitettiin vielä ylös asioita, joista tulee onnelliseksi. Onnelliseksi tekee esimerkiksi perhe, kiva tekeminen, harrastukset ja herkuttelu. Salongissa sai käydä vuorollaan nauttimassa hartiahieronnasta. Siitäkin tuli monelle tosi hyvä mieli. Teimme myös mielikuvamatkan onnelliseen paikkaan. Sai makoilla tai istua mukavassa asennossa. Silmät laitettiin kiinni ja kuunneltiin rauhallista musiikkia. Ohjaaja luki tarinan, jonka kukin sai kuvitella mielessään omanlaiseksi. Päivän päätteeksi sitten juotiin kunnon kahvit ja herkuteltiin karkeilla.

Kaksi henkilöä liimaa kartongille kuvia, joiden esittämät asiat tekevät heidät onnellisiksi.
Valmiit askartelut onnelliseksi tekevistä asioista.

Pääsiäisen tuloon olemme valmistautuneet tekemällä erilaisia askarteluja. Rai-ruohot laitettiin tietenkin kasvamaan. Halukkaat ovat saaneet väritellä mieleisiään pääsiäismunakuvioita. Munista on tehty hieno viiri, joka ripustettiin koristamaan ikkunaa. Iloinen pääsiäisoksa valmistui maalaamalla oksa valkoiseksi, ja siihen liimattiin värillisiä huopapaloja. Huovutettuja munia ripustettiin vielä oksaan, jotta oksasta saatiin oikein komea. Mämmiä ja suklaaherkkujakin on varattu kaappiin odottamaan herkkuhetkeä. Tuu jo pääsiäinen!! Ja kevät!!

Askarreltu pääsiäisoksa, joka on koristeltu värikkäillä huovutetuilla koristeilla.

Kirjoittaja Meidän stoori -blogin kirjoittajat