Siirry sisältöön

Rantaraittikoti - asenneporukkaa!

Julkaistu 19.7.2017 12.00
Rantaraittikoti on autetun asumisen koti ympärivuorokautista tukea, ohjausta ja hoitoa tarvitseville kehitysvammaisille aikuisille. Kodissa asuu 13 asukasta ja lisäksi yksi huone on varattu tilapäistä hoitoa tarvitseville.
Valokuva: Rantaraittikodin julkisivu

Vakituista henkilökuntaa talossa on yhdeksän; vastaava hoitaja, kuusi lähihoitajaa, ohjaaja sekä asukkaita terveellisellä kotiruoalla hemmotteleva kokki. Kodin toiminnassa tavoitteena on tukea asukkaiden omatoimisuutta ja itsenäistymistä ylläpitämällä jo saavutettuja kykyjä ja etsimällä uusia taitoja.

Valokuva: rantaraittilaiset vihreällä polulla

Rantaraitissa asustaa mahtavalla asenteella ja temperamentilla varustettuja asukkaita, joiden kanssa on mukava touhuta kaikenlaista ja nyt kesällä mahdollisuuksiakin on enemmän! Isolla porukalla on helppo lähteä resurssien salliessa vaikka koko päiväksi reissuun!

Tänä kesänä ollaan ehditty jo markkinoille, Särkänniemeen, kevätretkelle vihreälle polulle ja Rantsussa on kesäpäivän juhlaakin vietetty - yhdessä omaisten kanssa.

Valokuva: hevoskärryajelulla
Valokuva: oluella
Valokuva: luontopolulla
Valokuva: kiekonheittopeli menossa
Valokuva: napakymppi kiekonheittopelissä
Valokuva: puhallusputkiammuntaa
Valokuva: pöytä notkuu kesäisistä ruoista
Valokuva: Särkänniemessä odotetaan laitteen käynnistymistä
Valokuva: Särkänniemessä

Täällä mennään asenteella eteenpäin ja pidetään yhtä!

Rantaraitin toimintaa ja arkea pystyt seuraamaan aktiivisesti päivitettävältä facebook-sivuilta - Rantaraittikoti, Tampere

Kirjoittaja Meidän stoori -blogin kirjoittajat