Siirry sisältöön

Härmälänrannassa toiveissa pitkä kuuma kesä!

Julkaistu 5.6.2020 15.45
Nyt on kesä! Asukkaat ovat kirjoittaneet ja kertoneet kesän haaveista. Tekstien lomassa fiilistelyä viime kesältä.
Mies istuu pyörätuolissa kaupungilla.
Asukas festareilla.

"KVTÄ KESÄKUU HENÄKUU 202 HESE HERRTU. SANUSSA SUKUUTA. KAHVIT JA LÄHTI ELOKUVA-LEFFI. SIPJÄ VELLE KAPPASSA. LEO ISÄNTÄNÄ. ULKONA GRILLA MARKKA. UNIT PÄIVÄ. PIHASSA" Keväällä, kesäkuussa ja heinäkuussa 2020 haluan ohjaajan kanssa käydä Hesburgerissa syömässä herkkua. Haluan käydä saunassa ja suihkussa. Saunasta menen uimaan. Janitan kanssa käyn munkkikahvit kaupungilla ja lähdetään elokuvaleffaan. Ostan sipsejä ja viiliä kaupasta. Leo toimii karaokeisäntänä ja ulkona grillataan makkaraa. Unet otan päivällä. Pihalla pelataan pihapelejä, mölkkyä. Haluan myös käydä kesäkirkossa ja katsoa juhannuskokkoa.

Mies istuu pyörätuolissa laiturilla.
Mies syö mustaamakkaraa Tammelantorilla.

"SYÖITTI PERONTA KIC HARALNEN SALANEN. HATAPÄVÄLLE GRILLA SÄRMÄNEN UIMASSA KESÄLOMAA. MUST MARKA KEBBA NE PERONTA." Syödään ranskanperunoita, coca-colaa, hampurilaisia ja salaattia. Menen Hatanpäälle labraan. Grillataan Härmälänrannassa. Särkänniemeen ja uimaan menen kesälomalla. Torilla syödään mustaamakkaraa, kebabia ja ranskanperunoita."

Kuva asukkaasta sisällä.
Asukas istuu pöydän ääressä. Pöydällä on mansikkakakku.

"Mä toivon makkaran paistoa, paljon ulkoilua, kaljalle, käydä rannalla, arboretumiin lenkille. Toivon myös lämmintä ilmaa, jotta voi olla lyhyillä vaatteilla ja paljon ukkosia, että saa kuvattua."

Asukas istuu pyörätuolissa puun alla.
Asukkaat ruokailemassa yksikön pihalla olevassa katoksessa.

"Retri. Elokuva ilta. Makkara grilli. Olis mukava nähdää työkavereita joku päivä taas pitkästä aika on ikävä teittä kaikkia."

Ruoka on katettu pihapöytään.
Mies laulaa karaokea teltassa.

"Kesältä odotan karaokejuhlia ja heinäkuun leiriä."

Kolme asukasta ulkoilemassa.
Mies makoilee riippumatossa.

"Olla möllötellä tekemättä mitään."

Mies istuu puistossa penkillä.

Kirjoittaja Meidän stoori -blogin kirjoittajat