Siirry sisältöön

Asiakasosallisuusryhmä toimii ja vaikuttaa

Julkaistu 9.12.2020 12.34
Henkilökohtaisen avun yksikköön perustettu osallisuusryhmä on toiminut kohta kokonaisen vuoden ajan. Osallisuusryhmään kuuluu 13 henkilökohtaisen avun käyttäjää eri puolilta Pirkanmaata. Toiminta aloitettiin kuluneena vuonna ja ensimmäinen kokous järjestettiin maaliskuussa 2020.
Kolme tonttukoristetta vieretysten.
 

Osallisuusryhmässä käydään läpi henkilökohtaisen avun yksikön ajankohtaisia aiheita ja ryhmä tuo arvokasta asiakasnäkökulmaa yksikön toimintaan.

Keväällä Suomeenkin rantautunut koronaviruspandemia sekoitti myös osallisuusryhmän toiminnan aloittamista. Olemme joutuneet kokoontumaan koko vuoden ajan etäyhteyksien avulla, kaikkien osallistujien terveyttä turvaten.

Etäkokoustaminen on tuonut tapaamisiin omat haasteensa. Kokouskäytäntöjä on kehitetty koko ajan ja hyvin olemmekin kokouksissa etänä onnistuneet. Koko ryhmällä - kuin toki myös meillä yksikön työntekijöillä - on toiveena päästä tapaamaan mahdollisimman pian kasvotusten, saman pöydän ääressä.

Osallisuusryhmä kokoustaa 4 - 6 kertaa kalenterivuoden aikana. Tämän vuoden viimeinen kokous pidettiin joulukuussa. Toiveena oli aiemmin, että olisimme voineet pitää kasvotusten tapahtuvan pikkujoulutapaamisen ja juoda torttukahvit. Vaikka emme päässeet tapaamaan toisiamme kasvotusten, haluamme kuitenkin kiittää ja juhlistaa osallisuusryhmämme pian vuoden kestänyttä arvokasta työtä tällä blogitekstillä.

Kiitos jokaiselle osallisuusryhmämme jäsenelle panoksesta yksikön toiminnan kehittämiseen!

Mukavaa ja lämminhenkistä joulunaikaa jokaiselle osallisuusryhmäläiselle, kaikille keskuksen asiakkaille ja yhteistyökumppaneille toivottelevat,

Pirkanmaan omais- ja perhehoidon sekä henkilökohtaisen avun keskuksen tontut!

Kirjoittaja Mainiot maakunnalliset -blogin kirjoittajat