Siirry sisältöön

Wärjäämön syystervehdys!

Julkaistu 11.10.2017 11.17
Syksy alkoi vauhdikkaasti karnevaalikulkueella, joka huipentui Pinninkadun valtaukseen ja katukarnevaaleihin. Kulkueeseen osallistui toistasataa ihmistä. Katukarnevaalit olivat osa Tampereen Tapahtumien yötä. Sinä iltana Pinninkadulla nähtiin esityksiä mm. Wärjäämön RMB-bändiltä, tanssiryhmältä ja illan huipennuksena esiintyi Pauli Hanhiniemi ja Ville Rauhala.
Valokuva: karnevaalikulkue

Karnevaalien jälkeen Wärjäämöllä alkoi pyöriä erilaiset taideryhmät. Draamaryhmällä on tehty mm. nukketeatteria, varjoteatteria ja erilaisia draamaharjoituksia. Samaan aikaan aloittivat muiden muassa RMB-bändi, luontokuvausryhmä, Naisten klubi, Veljesryhmä, Musketöörit, Keho ja Liike -ryhmä jne. eli todella monipuolista taidetta Wärjäämön tämäkin syksy on täynnä!

Kylässä kävi myös vierailijoita Japanista. Heille esiintyi tanssiryhmä ja RMB. Lisäksi japanilaisryhmä opetettiin kuvionuottien avulla soittamaan Elviksen "Love me tender" -kappale.

Valokuva: RMB-bändin esitys.

Kaiken tämän lisäksi olemme käyneet paljon ulkoilemassa ja keräämässä inspiraatiota syksyisestä luonnosta, pelaamassa esim. petankkia, koripalloa, jalkapalloa ja lennätetty leijaa.

Syksyn aikana on vielä tarkoitus saattaa loppuun keväällä aloitettu monitaideprojekti "Valot ja varjot", joka yhdistää musiikkia, puhetta, varjotaidetta ja draamaa. Ensi viikon maanantaina on vielä luvassa huikea retki Osaran luonnonvaraoppilaitokseen, sitä odotellessa!

Valokuva: rummutus-harjoitukset
Valokuva: musiikin kuuntelua.

Kirjoittaja Meidän stoori -blogin kirjoittajat