Siirry sisältöön

Työnhakijalle suunnattuja palveluja ja tapahtumia nyt yhdessä paikassa

Julkaistu 29.3.2022 8.10
Tampereen kaupungin työllisyys- ja kasvupalvelut avasi uuden työnhakija-asiakkaille suunnatun verkkosivun vuoden 2021 lopussa. Tampereen alueen työllisyys- ja koulutustoimijoiden yhteistyön tuloksena syntynyt tamperetyonhakijoille.fi -sivusto esittelee monipuolisesti työnhakijoille ajankohtaisia palveluja sekä tapahtumia.
 

Olemme koonneet Tamperetyonhakijoille.fi-verkkosivuille laajassa yhteistyössä monen eri toimijan palvelut ja tapahtumat. Tavoitteenamme on, että sivuston kautta työnhakijat saavat apua omaan työnhakutilanteeseensa, löytävät tietoa erilaisista heille tarkoitetuista palveluista ja miten he voivat hakeutua niiden pariin. Meistä on tärkeää, että erilaiset vaihtoehdot löytyvät helposti ja vaivattomasti. Sivuston avulla asiakkaamme voivat kartoittaa itselleen sopivia vaihtoehtoja ja ehdottaa niitä OMA-valmentajalleen.

Jokaiselle työnhakijalle jotakin

Jokaisen työnhakijan reitti työelämään on omanlaisensa. Siksi sivuilla olevat palvelut on luokiteltu omiin eri osioihinsa.

  • Etusivulla on tapahtumakalenteri. Sieltä löydät esimerkiksi Tampereen seudun eri toimijoiden tapahtumia, kuten tutustumiskierroksia, infotilaisuuksia, kevytyrittäjyysneuvontaa ja eri alojen esittelyjä.
  • Kohti uutta työtä tarjoaa nopeita väyliä työllistyä suoraan palkkatyöhön. Löydät osiosta rekrytointikampanjoita, työpaikkailmoituksia sekä palveluja työllistymiseen.
  • Uudista osaamisesi -osiossa on laajasti erilaisia työnhakua edistäviä koulutuspalveluja, kuten rekrytoivia koulutuksia, uraohjausta ja valmennuksia. Jos sinulla on tarve täydentää omaa osaamistasi tai tarvitset apua työnhakuun tai urasuunnitteluun, valmennuspalvelut ja erilaiset kouluttautumisen mahdollisuudet auttavat eteenpäin.
  • Vahvista työkykyäsi. Tähän osioon olemme koonneet yhteen erilaisia työnhakijoille suunnattuja työkykyä tukevia ja kuntouttavia palveluja. Työkyvyn vahvistaminen ja siitä huolehtiminen on tärkeää niin työnhakijalle kuin työntekijällekin.
  • Palvelut nuorille. Vaikka monet palvelut on suunnattu kaikille työnhakijoille, on myös nuorilla useita omia väyliä työllistyä. Esittelyssä on paitsi nuorille suunnattua uraohjausta ja valmennuksia, myös muita nuorten työmahdollisuuksia.
  • Kohtaamisia. Sivuston valikon viimeinen osio käsittelee työnhakuun liittyviä YouTube-lähetyksiä ja podcasteja. Kohtaamisia.-livelähetyksissä esimerkiksi Pirkanmaan eri toimijat esittelevät avoimia työpaikkojaan. Kohtaamisia.-podcasteissa puolestaan keskustellaan erilaisista työnhakuun liittyvistä asioista, kuten työhaastattelujännityksestä, kiertotalousosaamisesta sekä työllisyyden kuntakokeilusta.

Tervetuloa tutustumaan!
Kaikki Pirkanmaan alueen työnhakijat ovat tervetulleita sivustolle, riippumatta tämänhetkisestä työ- ja elämäntilanteesta. Tule tutustumaan tamperetyonhakijoille.fi-sivustoon!Toimitustiimi: Päätoimittaja Elina Hannuksela ja Karoliina Leikomaa

Hyvää työtä -blogin kuva: Hanna Kirmanen

Kirjoittaja Työllisyys- ja kasvupalvelujen asiantuntijat