Siirry sisältöön

Sadonkorjuu ja uusi puutyöohjaaja Nuutisarassa

Julkaistu 28.9.2018 14.02
Nuutisarassa on nautittu syksyllä sadonkorjuun hedelmistä. Lisäksi puupajalla aloitti uusi puutyöohjaaja, jota asiakkaat halusivat haastatella.
Valokuva: komeita porkkanoita.
 

Elo- ja syyskuun aikana puutarhanhoitajat keräsivät satoa Nuutisaran toimintakeskuksen puutarhasta. Kuuma kesä oli kypsyttänyt muhkeita ja maukkaita raparpereja, porkkanoita, retiisejä, karviaisia, mustikoita, viinimarjoja ja omenoita. Yhdessä valmistettiin erilaisia herkkuja ja nautittiin lämpimästä syysauringosta.

Valokuva: porkkanannostoa.

Nuutisaran puupajalla aloitti syyskuun alussa uusi puutyöohjaaja. Pajan kaksi asiakasta halusivat haastatella ja valokuvata uutta ohjaajaa blogiin.

Valokuva: puuseppä Niko.

Kysymys: Kerro nimesi ja minkä alan koulutuksia sinulla on? Vastaus: Olen Niko ja minulla on parturi-kampaajan, puusepän ja lähihoitajan koulutus.

Mistä tiesit tulla tänne töihin? Löysin netistä avoimen työnhaun, sain yhdistää kaksi koulutusta.

Mikä sai sinut kiinnostumaan ohjaajan ja kehitysvamma-alan töistä? Halusin tulla kokemaan ja näkemään vammaistyötä.

Millainen olet luonteeltasi? Olen rehellinen, avoin ja ihmisten kanssa hyvin toimeentuleva.

Mitä harrastuksia sinulla on? Harrastan musiikkia ja jalkapalloa. Laulan punk-bändi Luomakunnassa, keräilen levyjä ja pelaan puistofutista.

Mihin asiaan haluaisit muutosta maailmassa ja/tai elämässäsi? Haluaisin omavaraista elämää, jossa aurinkovoimasta tulisi sähköt ja vähentää lihansyöntiä. Huolissani olen ilmastonmuutoksesta.

Miten suhtaudut siihen, että kaupungissa on kaksi pääsarjan jääkiekkojoukkuetta ja kumpaa itse kannatat? Kumpikaan ei ole suosikkini, vaan lapsuuden suosikkini Kalpa. Kaukaloväkivalta ei ole hyvä juttu, siksi pidän enemmän naisjääkiekosta.

Kirjoittaja Meidän stoori -blogin kirjoittajat