Siirry sisältöön

Rantaraitin kesä

Julkaistu 31.7.2019 10.00
Rantaraitin kesä on pian puolessa välissä ja arki onkin muuttunut lomaksi. Kesään mahtuu sekä hulinaa että muutoksia, mutta myös välillä onneksi rentoja kotihetkiä ja pihalla grillailua.
Valokuva: vuohet kurkkivat aidan raosta.
 

Asukkaat ovat retkeilleet kotieläinpihoilla, kaupungilla, Viikinsaaressa, omissa sukulaisissaan ja kesänviettopaikoissa.

Valokuva: katsomassa lampaita.

Saimme kolmelle kodille yhteiseksi auton kesäksi lainaan ja sillä olemme päässeet ostoksille, retkille, asioille ja jopa kaatopaikalle viemään asukkaiden vanhoja patjoja ym.

Wärjäämö antoi myös pelituolinsa meille kesälainaan ja sen avulla ollaan sitten lennetty ja liidetty liitovarjoilla.

Kotiin tuli myös odotettu Yetitabletti, jonka jalustaa tosin odotellaan vielä kuumeisesti, jotta pääsemme 65 tuumaista tablettia hyödyntämään asukkaiden kanssa.

Valokuva: tallissa katsomassa hevosia.

Loppukesään mahtuu vielä päivä- ja yöleirejä. Elokuussa lähdemme koko talon kesken päiväksi Mattrocksin invabussilla Heurekaan ja Helsinkiin. Pian on myös jo Ylisfestarit. Syksymmällä taitaa myös useamman asukkaan yksi salkkarihaave toteutua.

Sellaista kodin hulinaa siis, mutta tosiaan onneksi myös ihan tavallisia kotipäiviä, jolloin ehtii käymään kävelyillä ja keinuttelemaan pihakeinussa mansikoita syöden.

Valokuva: syömässä mansikoita.

Kirjoittaja Meidän stoori -blogin kirjoittajat