Siirry sisältöön

Kaarilan kesä

Julkaistu 6.9.2018 10.55
Ihana helteinen ja pitkä kesä alkaa olla takanapäin, mutta mukavat muistot pysyvät mielessä. Kesään mahtui paljon tekemistä reissuista leireihin ja oma kotikaupunki näytti parhaat puolensa auringon lämmittäessä.
Valokuva: kehäkukkia.
 

Pieniä retkiä on tehty mm. Raholan siirtolapuutarhalle, rannoille, puistoihin, Tammelantorille, Arboretumiin, Niihaman majalle, Pispalan uittotunneliin, Pyynikin näkötornille sekä Vehoniemen jylhiin maisemiin.

Valokuva: siirtolapuutarhassa.
Valokuva: Vehoniemessä.

Hämeenkyrössä käytiin ihastelemassa Frantsilan Kehäkukan yrtti-istutuksia, mehiläisten hunajapuuhia, laivarantaa ja puodin antimia.

Valokuva: puodissa.

Eläinten ihmeelliseen maailmaan tutustuttiin Kiviniityn eläinpuistossa ja Särkänniemen Koiramäessä. Utelias minipossukin tuli tervehtimään!

Valokuva: minipossu.

Pidemmät reissut tehtiin tänä kesänä Tallinnaan ja Naantaliin. Tallinnan reissussa parasta olivat laivamatkat, kylpylä, vanhan kaupungin tunnelma ja tietysti ravintolat. Naantalin vanha kaupunki on mielenkiintoinen ja moni-ilmeinen, hellepäivänä tuntuu kuin olisi turistina ulkomailla, pilvisempänä päivänä taas kuin olisi hypännyt ajassa taaksepäin keskelle rauhaa ja kiireettömyyttä.

Valokuva: laivan kannella.

Myös omaiset ilahduttivat kesäämme grillijuhlissa ja grilli on lämminnyt reippaasti muutenkin. Mukavan kesän jälkeen on hyvä palata arkeen ja mennä syksyä kohti. Mutta nautitaan vielä auringosta ja sen kukista.

Kirjoittaja Meidän stoori -blogin kirjoittajat