Siirry sisältöön

Talven riemuja Kaarilassa

Julkaistu 9.3.2018 8.59
Talven pakkaspäiviä on Kaarilassa vietetty arjen askareissa, nauttimalla ulkoilusta ja pienillä visiiteillä lähellä ja kaukana.
Valokuva: Runebergin torttuja.
 

Arkeen iloa ovat tuoneet perinnepäivät Runebergin torttuineen ja laskiaispullineen. Leipomisessa on riittänyt puuhaa useammallekin apurille.

Valokuva: ulkoilua pyhäjärven jäällä.

Ulkoilun peruspilarit ovat edelleen Vaakkolammen ympäristö, Tohloppijärvi ja Raholan siirtolapuutarhan alue. Innokkaimmat ulkoilijat nauttivat Pyhäjärven maisemista jäältä käsin ja Ikurin Pyhäpolku tarjosi todellisen elämyksen jääveistoksineen. Polulla kuljettiin mattoja pitkin musiikin soidessa taustalla ja taidokkaat veistokset hätkähdyttivät vaihtuvine väreineen.

Valokuva: jääveistos

Tampereen terveysmessut antoivat uusia ideoita ruokapöytään, rentoutumiseen ja liikkumiseen, elokuvissa naurettiin Yösyötön tapahtumia ja Tallinnan risteilyllä nautittiin mukavan meritunnelman lisäksi hyvästä ruoasta, esiintyjistä ja Tallinnan alennusmyynneistä.

Valokuva: terveysmessuilla.

Talven muistot jäivät mukavina mieleen ja nyt pitenevien päivien ja auringonvalon ilahduttaessa jäämme innokkaina odottamaan kevättä.

Kirjoittaja Meidän stoori -blogin kirjoittajat