Siirry sisältöön

Korven kodin syksy

Julkaistu 26.11.2021 8.55
Korven kodilla syksy on sujunut mukavasti arjen askareiden ja merkkipäivien huomioimisen merkeissä. On juhlittu useammat synttärit, Halloween-disco ja aloiteltu tutut harrastekerhot.
Kolme henkilöä istumassa mustalla sohvalla edessään Halloween-herkkuja. Yhdellä henkilöllä kädessään mikrofoni.
 

Opiskelijoita on ollut Korven kodilla syksyn aikana runsain mitoin ja asukkaat ovat saaneet heidän kanssaan puuhailla erilaisissa toiminnoissa. Askarteluja on tehty monenmoisia ja leivonnaiset ovat valmistuneet herkuteltaviksi.

Katettu pöytä, jonka keskellä täytekakku ja etualalla kuohujuoma.
Kahdenlaisia muffineja, toiset suklaisia ja toiset tavallisia, kauniilla pursotuksilla.

Tredun Suomea ja sotea-ryhmän opiskelijat toivat paljon uutta tietoa myös omista kulttuureistaan, ja jakson loppuhuipennuksena saimme osallistua mm. Syyrialaisiin häihin Youtuben välityksellä sekä maistella heidän kotimaistaan tuttuja perinneruokia. Opiskelijoiden matkassa asukkaat ovat päässeet myös pikku reissuille, ratikkamatkustamisen makuun ja kauppahalliin ja kissakahvilaan ainakin.

Henkilö istuu tuolilla ja silittää pöydällä olevaa kissaa kissakahvilassa.

Myös omalla porukalla on rohkaistuttu reissaamaan, parhaillaan osa väestä on kylpyläreissulla Ikaalisissa. Siitä kuulette ehkä myöhemmin lisää...

Henkilö istuu pyörätuolissa ja syö jäätelöä.

Pikkuhiljaa on alettu etsiskellä kausivaloja ja joulukoristeita kätköistään, ja kuulemma joulukuustakin ollaan jo tilaamassa!

Henkilö poseeraa kameralleen yllään noidan hattu ja viitta.

Kirjoittaja Meidän stoori -blogin kirjoittajat