Siirry sisältöön

Puuwillan kuulumiset

Julkaistu 7.5.2021 10.56
Hei vaan Puuwillasta! Erikoinen vuosi on sujunut nopeasti.
Puuwilla-orkesterin Kotiharjun päällä-musavideon mainos, jossa neljä iloista henkilöä ja Puuwillan raitiovaunupysäkin kyltti.
 

Edelliset kuulumiset olette saaneet lukea täältä 24.4.2020. Samat kujeet meillä, kuin muissakin kodeissa. Tapahtumia keskitetään nyt omien seinien sisälle ja kotona ollaan enemmän arkipäivinä, koska päivätoiminnoissa on nyt pienemmät ryhmäkoot. Joistakin asukkaista tämä on ihanaa ja toiset taas ikävöivät ystäviään ja erilaista tekemistä.

Puuwillassa tehtiin vuosi sitten Tuomikallion päivätoiminnan kanssa yhteistyössä aivan mahtava musavideo "Raiteilla" sekä nukketeatterielokuva "Herra hauki & Tohtori Zeta". Siinä oli alkukeväästä 2020 paljon puuhaa. Rakennettiin eteiseen oma ratikkapysäkki ja sitä käytettiin rekvisiittana jopa kahdessa musavideossa. Alkukeväästä purkkiin pistettiin kevättervehdys "Kotiharjun päällä" ja siihen perään "Raiteilla" kappale. Molemmat katsottavissa You Tubesta. Linkit alla.

"Raiteilla"-kappale herätti kiinnostusta myös Raitiotieallianssissa ja meistä tehtiin hieno juttu Ratikka-aika verkkolehteen. Jutussa kerrottiin elävästi projektista sekä pohdittiin ratikan esteettömyyttä yms. Saimme vielä henkilökohtaisen kiitoskirjeen Raitiotieallianssin pomolta ja option jopa kaupunginosakeikoille tulevaisuudessa. MAHTAVAA! Ja tietysti komeat ensi-iltajuhlat juhlittiin.

Mustavalkoinen kuva ratikan ohjaamosta, jossa myös kuski. Kuvan päällä teksti Raiteilla Puuwillaorkesteri.

Käykäähän myös lukemassa oheisesta linkistä Puuwillan haastattelu korona-arjesta.

Puuwillan Olympialaiset pidettiin aurinkoisella sisäpihallamme 26.5.2020 ja voittajat palkittiin asianmukaisesti. Samaisella pihalla vieraili myös 18.6.2020 Simon Llewellyn Sirkusshow "We are the champions". Nähtiin upeita taikatemppuja. Tämän esityksen tarjosi Tampereen kaupungin "Yhdenvertaisesti sinun-kiertue".

Kesän aikana tehtiin kivoja juttuja päivätoiminnan ohjaajien kanssa, käytiin pikkureissuilla turvallisesti herkuttelemassa ja tekemässä muutakin mukavaa. Oli upeaa, että päivätoiminnan ohjaajat olivat kevään ajaksi siirtyneet koteihin toteuttamaan hienoja juttuja!

Iloinen henkilö tuulettaa Puuwillan olympialaisissa.

Onni potkaisi meitä: Osallistuimme Moron arvontaan ja voitimme teatteriesityksen. R: A: Tikka ja Ratikkabongari. He kävivät esiintymässä pihallamme 6.10.2020. Kyllä naurettiin!

Kaksi näyttelijää esittämässä näytelmää R. A. Tikka ja Ratikkabongari.

Hieno Pelimanniorkesteri kävi kesällä soittelemassa meille, moni pistikin jalalla koreasti.

Siinähän sitten vietettiin hyytävät Halloweenit ja itsenäiset Itsenäisyyspäivät, joulu, Kalevalan päivä ja pääsiäinen asianmukaisin menoin. Hienoja kuvia löytyy Facebook-sivuiltamme!

Yhteisötaidekoulu Hehkumahkun valloittava esitys oli takapihallamme 22.4.2021. Oli osallistavaa teatteria ja jonglöörausta. Vappubrunssit nautittiin ja grillattiin, vaikka hiukan viileää olikin.

Puuwillassa on tekemisen meininki toteutunut koronasta huolimatta. Kerhotoimintaa ei nyt ole, mutta talossa on tekemistä riittänyt! Toivotamme hyvää ja aurinkoista kevättä kaikille!

Kirjoittaja Meidän stoori -blogin kirjoittajat