Siirry sisältöön

”Mitä kuuluu Tuomikallio?”

Julkaistu 1.10.2020 15.56
Moi, kiitos kysymästä, ihan hyvää kuuluu. On ollut melkoista hulinaa kesäloman jälkeen. Ollaan taas takasin Tuomikalliolla, mikä on parasta!! Täällä on tapahtunut paljon. Huoneet ovat vaihtaneet paikkaa, on tullut paljon makeita juttuja esim. aistihuone ja akvaario ja paljon on touhua muutenkin, mm. kävelyhaaste ja 15-vuotissynttärit sekä perjantain livet jatkuu edelleen. Näistä lisää alapuolella.
Aistiseinä, jossa valinnat aivojumpalle, luontorentoutukselle ja elämykselle.
 

Aistihuone

Tuomikallion uusi aistihuone on mahtava!! Siellä on iso aistiseinä, taikalattia ja fysioakustinen tuoli sekä muhkeita säkkituoleja. Seinä tarjoaa paljon tekemistä: rentoutusta, elämyksiä ja aivopähkinöitä. Käytössäsi on mm. suteja ja pölyhuiska, joilla voit seinään piirrellä. Aistihuoneessa on oma sisäänkäynti ja pidämme hyvän huolen turvaväleistä ja puhtaudesta. Tule sinäkin kokeilemaan elämyksiä ja varaa aikasi Tuomikalliolta! Muista antaa palautetta kokemuksistasi.

Digihuone

Tuomikallion Cafe Olkkari on muuttunut digihuoneeksi. Siellä on tekniikkaa, joka mahdollistaa ryhmät, joissa esimerkiksi kuvataan valokuvia tai videoita sekä päivitetään sosiaalista mediaa. Kattoon on tulossa kuvauskankaat. Tuomikallion ryhmistä digihuoneessa kokoontuvat mm. kansainvälinen IT, Huippis, ABC, IG-live, Teekoo-live ja Mun Tampere.

Digihuoneessa on iso vihreä kangas, hyvä lamppu ja mikrofoneja kuvaussessioita varten.

Akvaario

Meillä on Tuomikalliolla Smart Grown akvaario, jossa elää partamonni, loistobarbeja ja rubiinibarbeja. Meidän tehtävänä on ruokkia kalat päivittäin ja antaa heille välillä vettä. Akvaarion päällä kasvaa yrttejä ja kukkia, esim. saniainen, orkidea, basilika, minttu ja oregano. Asiakkaan kommentti: "Nyt meillä on kotieläin, joka on meille ilona, ketä ruokkia ja hoitaa."

Smart Grow -akvaario.

Kesäkisat

Tuomikallion perinteiset kesäkisat pidettiin syyskuussa. Lajeina frisbeegolf, maratonkävely ja kourukeilaus. Kolmelle lajinsa parhaalle sekä kolmelle parhaalle tsempparille oli luvassa maineen lisäksi mitali ja ruusu. Kisoissa oli tarjolla tietenkin myös makkaraa.

Makkarat grillissä.

Ulkoilukilometrikampanja

Tuomikallio osallistuu Nääsville ry:n järjestämään ulkoilukilometrikampanjaan. Siinä on tarkoituksena kerätä mahdollisimman paljon sovittuja kierroksia tai kilometrejä lenkillä. Haaste kestää syyskuun. Into on kova ja me tähdätään 100-prosenttiseen suoritukseen eli kaikkien osallistumiseen!!

Kaksi asiakasta kävelyllä.

Teekoo-live

Olet enemmän kuin tervetullut Tuomikallion perjantaisiin live-lähetyksiin klo 12.30 - 13.15. Tarjolla on vauhdikasta musaa ja mukavaa menoa viikonlopun kynnykselle. Jos et ole vielä linkki-lähetyslistalla, niin otapa yhteys meihin tuomikallio(at)tampere.fi.

Kitara odottaa soittajaa studiossa.

PS. Tuomikallio täytti 15 vuotta lauantaina 19.9.2020. Synttäreitä juhlittiin musiikin, valokuvien, pizzan ja kakun kera omalla porukalla. Onnea me <3

Tuomikallio on koristeltu juhlia varten.

Kirjoitellaan taas :)

Terkuin Tuomikallion väki

Kirjoittaja Meidän stoori -blogin kirjoittajat