Siirry sisältöön

Korven kodissa muistellaan kesää

Julkaistu 1.9.2017 12.34
Syksy on saapunut ja arki alkaa taas tasoittua tuttuihin uomiinsa.

Sateen ropistessa ikkunaan on mukava muistella kesän reissuja. Asukkaiden toiveiden mukaisia retkiä tehtiin Korven kodissakin kesän mittaan monenmoisia, lähelle ja hiukan kauemmaksikin. Retkiä tehtiin metsään, maalle ja kaupunkiin. Laineilla keinuttiin risteilemällä sekä Näsijärvellä että Itämerellä.

Valokuva: risteilyllä

Pari asukasta kävi Pietarissa asti toisenlaiseen kulttuuriin tutustumassa.

Valokuva: Pietari

Aina ei suinkaan tarvitse lähteä kotoa kovin pitkälle virkistäytymään. Asukkaat innostuivat kesällä Frisbeegolfista ja kori löytyy nyt myös omalta pihalta.

Valokuva: frisbeegolf-kori pihalla

Arjen vastapainoksi on onneksi myös syys- ja talviaikaan tiedossa letkeää meininkiä. Aina ei tosiaan tarvitse poistua kotoa ja voi silti heittäytyä nautiskelemaan ihan arkisistakin jutuista. Kalenterista löytyy lisäksi konsertteja, uusia laivareissuja niille innokkaille jotka eivät vielä ole ehtineet käydä tälle vuodelle risteilemässä sekä asukkaiden kovasti pitämä, yhteinen, perinteiseksi muodostunut retki Kuuslahteen. Myös vapaaehtoisten säännöllisesti järjestämät musiikkituokiot jatkuvat ja kokoavat aina ison joukon musisoijia yhteiseen olohuoneeseen.

Korvenkoti löytyy myös facebookista.

Kirjoittaja Meidän stoori -blogin kirjoittajat