Siirry sisältöön

Talvisia kuulumisia Pappilanpuistosta

Julkaistu 8.2.2019 11.14
Meillä Pappilanpuistossa on käynnistynyt taas kaikki palvelukeskuksen mukavat ohjelmat, joihin osallistumme innolla. Viikon kohokohta on aina tiistaisin, jolloin pääsemme jammaamaan orkesterin johdolla.
Valokuva: luminen maisema.
 

Meillä on bändeistä muodostunut jo omat suosikitkin. Pispalan sällit ja Yön lyhdyt ovat bändejä, joita fanitamme. Tanssilajeista suosituimmat ovat valssi, humppa ja jenkka, joiden askelia olemme treenanneet omalla porukallakin välillä tanssien. Tansseissa käy myös paljon talon ulkopuolelta tulevaa väkeä, joista olemme saaneet uusia ystäviä ja joiden kanssa vaihdamme kuulumisia tanssin pyörteissä. Tanssiluotsitkin käyvät kerran kuussa tanssittamassa väkeä.

Valokuva: tanssin pyörteissä.

Toinen meidän asiakkaiden suosituimmista palvelukeskuksen ohjelmista ovat yhteislaulut, jotka muuttuivat nyt keskiviikkoon. Yhteislauluja vetää tuttuun tapaan Pirjo Äikäs, joka kertoilee aina mukavia tarinoita ja vitsejä laulujen väliin. Laulut on koottu aina johonkin aihealueeseen liittyen.

Valokuva: orkesteri musisoi.

Lisäksi palvelukeskuksessa esiintyi tammikuussa Elisa-teatteri. Näytelmä kertoi suomalaisista liputuspäivistä ja niihin liittyvistä tapahtumista ja merkkihenkilöistä. Yhteislauluna laulettiin monia vuodenaikaan ja liputuspäiviin liittyviä lauluja. Esitykseen liittyi mm. runonlausuntaa ja kertoja kertoi tarinaa merkkipäiviin liittyen.

Tällaista tällä kertaa täältä kinoksien keskeltä ja kevättä odotellessa!

Kirjoittaja Meidän stoori -blogin kirjoittajat