Siirry sisältöön

Nuutisaran tapahtumarikas syksy

Julkaistu 25.9.2019 11.39
Kesälomat on pidetty ja syksy on tuonut tullessaan kivaa kuhinaa. Asiakkaille on alkanut 14 eri ryhmää, joissa mm. tanssitaan, lauletaan, näytellään, ulkoillaan, askarrellaan, pelataan, kokkaillaan, ja keskustellaan elämään liittyvistä jutuista. Välillä vauhti ja äänivalli ylittyvät, ainakin kun bingoillaan ja discoillaan.
Valokuva: Iso Naistenjärvi.
 

Puutarhassa on perattu rikkaruohoja ja siivottu kasvulaatikoita. Talkoolaiset ovat grillailleet ulkona ja mehustaneet hyviä juttuja. Pensaista ja istutuksista on kerätty hyvää satoa, niin marjoja, herneitä, mansikoita kuin porkkanoitakin. Marjoista on tehty yhdessä rahkaa, jota on tarjoiltu koko talon iloksi.

Valokuva: rikkaruohojen kitkemistä.
Valokuva: marjanpoimintaa pennsaasta.
Valokuva: ahkeria puutarhatyöläisiä.

Nuutinpajan eri työtilat on nimetty uusilla luontoaiheisilla nimillä ja moni on vaihtanut uuteen työpisteeseen. Osa on käynyt oman ryhmänsä kanssa burgerilla, toiset ovat viettäneet pizza-päiviä.

Elokuussa Nuutisarka otti harppauksen kohti nykyaikaa, kun taloon saatiin kaksi Yeti-tablettia, iso ja jättikokoinen. Tablettien käytön helppous ja elämyksellisyys on innostanut monia. Aikamoisia osaajia on alkanut pulpahdella esiin.

Valokuva: rummutusta Yeti-tabletilla.

Kaverikoirat kävivät kylässä 11.9. Sekös sai monille hymyn huulille ja posket märiksi, sillä koirat eivät säästelleet suukkojaan.

Valokuva: kaverikoira tuli kylään.
Valokuva: naamanpesu menossa koiran toimesta.

Aurinkoisella kelillä on pelattu jalkapalloa puistossa, sekä tehty retkiä Pärrinkoskelle.

Valokuva: jalkapalloporukan joukkuekuva.
Valokuva: retkellä Pärrinkoskella.

Viikolla 38 oli valtakunnallinen luontoviikko, jolloin retkeiltiin Isolla Naistenjärvellä. Luonnon helmassa maistui nokipannukahvi ja makkara. Matkalla bongattiin kauniita maisemia ja muutamat innostuivat geo-kätköistä.

Valokuva: nokipannukahvit ja makkarat tulilla.

Kirjoittaja Meidän stoori -blogin kirjoittajat