Siirry sisältöön

I love Lielahti -tapahtuma tarjosi tietoa työstä ja yrittäjyydestä

Julkaistu 20.5.2019 11.16

Lielahtikeskuksessa järjestettiin perjantaina 10.5.2019 I love Lielahti -iltapäivä. Ensimmäistä kertaa pidetty tapahtuma tarjosi tietoa Lielahden ja Lentävänniemen yrittäjistä, toimijoista, yhteistyömalleista sekä kehityshankkeista. Lielahtikeskuksen pihalle pysäköidystä Rekryautosta puolestaan sai vinkkejä työpaikoista ja ammattisesta koulutuksesta.

Ihmisiä I love Lielahti -tapahtuman pöytien ympärillä
 

Lämminhenkisessä tapahtumassa oli mahdollisuus kysyä neuvoja työnhakuun, esimerkiksi CV:n täydentämiseen, tai vaikkapa oman yrityksen perustamiseen.

Tapahtumassa esiteltiin myös Lielahden ja Lentävänniemen työllisyysyhteistyötä. Lännen alueverkoston ideasta viime vuonna käynnistynyt työllisyysyhteistyön kehittäminen jatkuu elokuussa. Kaikki kiinnostuneet ovat tervetulleita mukaan kertomaan, mitä kaikkea toimintaa ja osaamista alueella jo on – ja ennen muuta, miten saadaan ihminen ja työ kohtaamaan toisensa!

I love Lielahti -tapahtuman järjestivät Tampereen kaupungin työllisyyspalvelut yhteistyössä Lielahti-Lentävänniemi-alueen yrittäjien ja toimijoiden, Lielahden kauppakeskuksen sekä Lännen alueverkoston kanssa. Lielahti-Lentävänniemen alueen aktiivisista toimijoista mukana olivat Lielahden Yrittäjät, Lielahden kauppakeskus, Kansalaistalo Mansikkapaikka sekä erilaisia työllisyysvalmennus- ja kuntoutusmahdollisuuksia tarjoavat Sopimusvuoren, Suomen Punaisen Ristin ja Titry ry:n hankkeet.


Teksti Birgitta Tunturi

Kuvat Jaana Jääheimo