Siirry sisältöön

Hipit valtasivat Sampolan

Julkaistu 22.5.2017 16.30

Harrastava iltapäivätoiminta (Hip) yhteistyökumppaneineen esittäytyi Sampolassa kerhokauden päätteeksi toukokuussa. Jo perinteeksi muodostuneessa kevätkarkelossa Hip -kerholaiset lauloivat, tanssivat, musisoivat ja esittivät pienimuotoisia näytelmiä.

Tytöt tanssivat lavalla
 
Vaaleanpunaisiin mekkoihin pukeutuneita tyttöjä tanssii lavalla

Lavalla nähtiin vauhdikas lasten näköinen show: riemua ja rohkeutta, taitoa ja tunnetta, juuri sitä, mitä harrastaminen on parhaimmillaan. Sädehtivät tähdet välittivät iloisen ja rennon tunnelman aina takarivin katsojille asti. Katso myös video tämän jutun lopusta!

Väliajalla aulan toimintapisteissä kävi melkoinen kuhina. Hip-kerhoja järjestävät toimijat innostivat lapsia breakdancen ja lattareiden kuvioihin, shakin siirtoja ihmettelivät niin lapset kuin vanhemmatkin ja tiedepajassa hämmästeltiin, miten musiikkia voi saada aikaan banaanipianolla.

Tyttö seisoo lavalla tanssiasussaan
Pojat breikkaavat Sampolan ala-aulassa

Lähes kolmetuntinen Hip Hurraa -tapahtuma tempaisi jälleen mukaansa. Antoi jokaiselle Hip -kerholaiselle mahdollisuuden toteuttaa itseään ja olla pienen hetken suuri tähti! Tästä on hyvä jatkaa kohti ensi lukuvuoden uusia kerhoja.

Pienen Hip -kerholaisen sanoin "Parasta tässä on tää esiintyminen, kerhossa kun ei koskaan oo sitä yleisöö".

Teksti: Leena Tiainen
Kuvat: Pirkko Seppä

Tiedekerho esittelee toimintaansa lapsille Sampolassa
Lapsia ja aikuisia Sampolan ala-aulassa, lattialla shakkipeli