Siirry sisältöön

Tutustu Mitä lukisin? -palveluun!

Julkaistu 20.9.2016 13.23

Uudessa verkkopalvelussamme voit pyytää lukusuosituksia kirjaston lukuoppailta. Kerro, millaisista kirjoista pidät ja saat toiveidesi mukaan räätälöidyn vinkkilistan sähköpostiisi.

Piirros kirjan kannet
 

Mikä: Tampereen kaupunginkirjaston uusi, maksuton Mitä lukisin? -verkkopalvelu. Palvelussa kirjaston lukuoppaat antavat asiakkaille sähköpostitse juuri heidän toiveidensa mukaan räätälöityjä lukuvinkkejä.

Miten: Asiakas jättää tilauksen lukuvinkeistä verkkolomakkeella. Tilauksen yhteydessä hän kertoo, mistä aiheesta haluaisi lukea tai millaisista kirjoista pitää. Sopivaa luettavaa voi rajata myös sen perusteella, mitä hyviä kirjoja asiakas on jo lukenut ja tai millaisia kirjoja hän ei tahdo lukea enempää. Kahden viikon kuluessa asiakas saa paluupostina 5–10 suosituksen listan sähköpostiinsa.

Kenelle: Romaanien ystävälle, josta tuntuu, että kaikki hyvät kirjat on jo luettu. Lukuharrastusta aloittelevalle, jota kirjaston hyllyjen välissä seikkailu ahdistaa. Tiedonhakijalle, joka kaipaa muutamaa täsmäosumaa. Ihan kaikille, joita lukeminen kiinnostaa ja joilla on käytössään sähköpostiosoite.

Missä: Verkkolomake Ulkoinen linkkitäällä

Lisätietoa kirjaston henkilökunnalta.Teksti Emma Salmi