Siirry sisältöön

Keinupuiston lähitoria tehtiin tunnetuksi syysjuhlassa

Julkaistu 9.9.2016 12.11

Keinupuiston lähitori Hervannan Keinupuistokeskuksessa (Orivedenkatu 28) avattiin torstaina 8.9. Syysjuhliin osallistui toista sataa lähialueen asukasta.


Apulaispormestari Mikko Aaltonen muistutti, että Tampereen lähitorit ovat alueen asukkaiden olohuoneita. Hän innostikin hervantalaisia ottamaan Keinupuiston lähitorin omakseen, osallistumaan ja toimimaan siellä.

Lähitorin piha-aluetta koristamaan oli hankittu helmipihlaja. Puun marjat ovat valkoisia ja sen lehdet muuttuvat syksyisin viininpunaisiksi. ”Keinupuun” istutti Pirkanmaan Senioripalvelut Oy:n toiminnanjohtaja Jorma Lehtisaari.

Kanjonin musiikkiluokan lapset ilahduttivat juhlayleisöä vauhdikkailla ja raikkailla esityksillään. Seuraavaksi kuoro aikoi jammailla viikonlopulla pidettävässä Hervanta-rockissa.

Lähitorin yhteistyökumppanit esittäytyivät avajaistapahtumassa. Hervantalainen Verkon vapaaehtoistoiminta antaa vanhuksille ja vammaisille henkilöille naapuriavun luonteista, omatoimisuutta ja kotona asumista tukevaa apua.

Keinupuistokeskuksen yhteyteen rakennetaan lähivuosina 60-paikkainen tehostetun palveluasumisen yksikkö. Ikäihmisten lautakunta hyväksyi suunnitelman tämän vuoden toukokuussa.


Teksti Sirpa Koivu

Kuvat Sirpa Koivu