Siirry sisältöön

Pientä pintaremonttia - Tammelan lähitorin tiloja kunnostetaan

Julkaistu 15.6.2016 8.23

Tammelakeskuksen (Itsenäisyydenkatu 21) ensimmäisessä kerroksessa alkaa taas elokuun alussa hyörinä, kun tammelalaisten oma olohuone, Tammelan lähitori avautuu. Sieltä on tarjolla palveluneuvontaa, tapahtumia, ryhmiä ja toimintaa kaikenikäisille alueen asukkaille.

 


Tiloissa tehdään nyt pienimuotoisia muutostöitä. Tuloaulan kahvion keittiötä kunnostetaan ja sen toiminallisuutta parannetaan, ja muissa tiloissa ilme raikastuu, kun seinät saavat uuden maalipinnan.

Lähitori on Tampereen kaupungin kuntalaisille tarjoama palvelu, jonka toimintaa koordinoi Apukolmio Oy. Apukolmion palveluneuvojat ovat asiakkaiden käytettävissä maanantaista lauantaihin elokuusta alkaen.

Yhteisöllistä ja sukupolvia yhdistävää elämänmenoa tuovat muun muassa maksutonta ryhmätoimintaa kehittävä Kotipesä-hanke ja tiloissa aloittava Perheiden talo. Tarkempia tietoja Tammelan lähitorin tapahtumista ja toimijoista julkaistaan heinäkuun lopussa.

Lähitorin toimintaan osallistumisesta kiinnostuneet yhdistykset ja yhteisöt voivat ilmoittautua Apukolmio Oy:lle.

Tammelakeskuksen terveysasema jatkaa toimintaansa normaaliin tapaan ja on yksi neljästä kaupungin terveysasemasta, joka on auki koko kesän. Syyskauden alussa lähitorilla käynnistyvät jälleen liikuntapalvelujen tutut yli 60-vuotiaiden jumpparyhmät.

Tietoa Tammelan lähitorin toiminnasta:
Minna Kaistila
Apukolmio Oy
p. 050 407 9576


Teksti Sirpa Koivu

Kuvat Sirpa Koivu