Siirry sisältöön

Kulttuuri


Opas Jarmo Skön saattelee meidät selkosuomella läpi Suomen luonnon tapahtumien, sekä pilkistyksiin muutamista eläinlajeista ja kasveista.

Kulttuurikasvatusyksikkö Taiten kierroksella tutustutaan Suomen neljään vuodenaikaan Luonnontieteellisessä museossa Tampereella.


Kirsi Kunnas kertoo elämästään ja suhteestaan kieleen. Toimittaja: Maila-Katriina Tuominen. Tuotanto: Tampereen kaupungin kulttuuripalvelut 2013.

Laikun yhteislaulut

Tampereen kaupunginkirjasto

Kirjalitta: Lastenkirjailijavierailut

Kaupunginkirjaston uutiset

Tampereen kaupunginkirjaston uutisissa tutustutaan kirjastomaailman päivänpolttaviin asioihin ja kiinnostaviin ihmisiin. Katso uutiset ja kuule monta hyvää syytä poiketa kirjastoon.

Lisää kirjaston tuottamia sisältöjä ja virtuaalitapahtumia voit katsoa myös kirjaston YouTube-kanavalta (linkki: https://www.youtube.com/user/TampereenKirjasto)


Taiteilijahaastatteluja


Ninni Luhtasaaren näyttely Rakkausmateriaalit on esillä Kulttuuritalo Laikun Studiossa 2.10.–24.10.2021.

Luhtasaaren vettä valuvat keraamiset veistokset ja kirjontatyöt kuvaavat ihmisenkaltaisten hahmojen tasapainoilua yhteiskunnan odotusten ja itsensä hyväksymisen, ihmisyyden ja eläimellisyyden rajamaastossa.

Tuotanto: Tampereen kaupungin kaupunkikulttuuriyksikkö.

Videota saa käyttää opetustarkoituksiin.

CC BY-NC-ND 4.0

Tutustu lisenssiin: https://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/

Hiedanrannan kahvihetki

Hiedanrannan kahvihetki tarjoaa kulttuurielämyksiä eri taiteenaloilta. Laita kahvipannu porisemaan ja nauti taiteesta laidasta laitaan!

Hiedanrannan puistomaisemaa

Laikun perinteiset yhteislaulut nyt myös Tampereen kanavalla. Tutut laulattajat Martti Kuurila ja Jussi Tamminen

Tuottaja: Kaupunkikulttuuriyksikkö Tampere, Tarja Järvinen

Vihreän taustan päällä lukee Puistokonsertit 2021.

Puistokonsertit 2021

Tampereen kaupungin kaupunkikulttuuriyksikön järjestämät Puistokonsertit tuovat kesän mukanaan. Tänä vuonna osa konserteista toteutetaan livestream-lähetyksinä. Keikat striimataan Kulttuuritalo Laikun Musiikkisalista. Tallenteet ovat katsottavissa marraskuuhun 2021 asti Tampereen kanavalla ja Kulttuuri Tampere -YouTube-kanavalla