Siirry sisältöön

Tailor's House

Mikä on Tailor's House?

Tailor's House on nuorten työllistymisen palvelu. Nykyaikaisessa oppipoika-kisälli-mestari -mallissa yritys saa tarvitsemansa avun ja palvelun työntekijän löytämiseen ja kouluttamiseen. Nuori saa työpaikan, jossa voi kasvaa ja kehittyä osaajaksi.

Tailor's House on Tampereen kaupungin pormestarin Lauri Lylyn kärkihanke nuorisotyöttömyyden vähentämiseksi ja yritysten työvoimatarpeiden avuksi. Tampereen kaupungin työllisyyspalveluiden lisäksi mukana ovat Pirkanmaan Yrittäjät, Tampereen kauppakamari ja Tampereen seudun ammattiopisto Tredu sekä muita oppilaitoksia.

Räätälöity ratkaisu työnantajalle

Tailor's House auttaa työnantajaa sopivan työntekijän löytämisessä, kouluttamisessa ja perehdyttämisessä – helposti ja riskittömästi. Autamme löytämään työllistymishaluisen nuoren, joka voi kasvaa osaajaksi yrityksessä. Työnantaja saa samalla tietoa erilaisista työllistämisen mahdollisuuksista ja keinoista. OMA-räätälimme on apuna koko prosessin ajan.

Töitä ja koulutusta nuorelle

Tailor's House auttaa nuoria työnhakijoita työllistymään. OMA-räätälimme etsivät nuorelle räätälöidyn ratkaisun, jos työpaikan saaminen on hankaloitunut esimerkiksi koulutuksen tai työkokemuksen puutteen takia. Koulutuksen täydentäminen on olennainen osa räätälöintiä, jossa nuoresta kasvaa osaaja yrityksen tarpeisiin.

Tailor's House sosiaalisessa mediassa

OMA-räätälit apunasi

Miska Halén
puhelin 040 356 9182
sähköposti [email protected]

Mikko Heino
puhelin 044 423 5521
sähköposti [email protected]

Pekka Huttunen
puhelin 044 431 4734
sähköposti [email protected]

Jarkko Valkeajärvi
puhelin 044 431 4388
sähköposti [email protected]