Siirry sisältöön

Usein kysyttyä

Tälle sivulle on koottu TAITEn henkilökunnalle useimmin esitettyjä kysymyksiä ja vastauksia niihin. Lisätietoja voit kysyä myös johtavalta museolehtorilta.

Milloin palkkiot maksetaan?

Palkkioita maksetaan kaksi kertaa kuukaudessa: kuukauden puolivälissä ja viimeisenä päivänä. Palkkiolasku tulee toimittaa johtavalle museolehtorille yli 2 viikkoa ennen toivottua palkkionmaksupäivää. Koska useat kaupungilla työskentelevät henkilöt käsittelevät palkkiolaskun, emme valitettavasti voi taata 100-prosenttisesti, että palkkio tulee maksetuksi toivottuna ajankohtana. Palkkiotosite näkyy verkkopankissa maksusuorituksen jälkeen.

Huomaathan, että palkkiolaskussa on eriteltävä selkeästi ne päivämäärät, jolloin työ on tehty. Älä unohda allekirjoitusta ja verokorttia!

Olen yrittäjä. Miten laskutan työpajoista?

Tampereen kaupunki on ottanut vuoden 2011 alusta alkaen vastaan vain sähköisiä laskuja. Sähköinen laskutus ei tarkoita pdf.tiedostoa, vaan verkkopankin kautta tapahtuvaa asiointia. Verkkolaskun lähettäminen edellyttää laskuttavalta taholta pankin kanssa tehtävää yritysasiakkaan verkkopalvelusopimusta. Yksityishenkilö ei siis pysty lähettämään verkkolaskua, vaan hänen tulee kirjautua pankin yritysasiakkaaksi. Kaupunkia laskuttavan pienyrittäjän, toiminimenhaltijan ym. kannattaa kääntyä oman pankkinsa puoleen ja kysyä sieltä neuvoa. Laskutusosoite annetaan sopimuksen teon yhteydessä.

Korvataanko ostamani työpajamateriaalit kuittia vastaan?

Työpajamateriaalit korvataan tiettyyn summaan asti, mikäli sopimuksessa on sovittu niin. Työpajamateriaalien ostoa varten tarvitaan allekirjoitettu ostolupa, jonka voi noutaa TAITEn toimistosta. Ostoluvasta jää ostajalle kaksi kappaletta, jotka on toimitettava viipymättä TAITEn toimistoon alkuperäisen kuitin kanssa. Ostolupaan kirjoitetaan selkeästi, mikä tuote aiotaan ostaa sekä hankittavan materiaalin hinta. Kuitin taakse tulee ostajan allekirjoitus ja päiväys. Hankintoja voi tehdä vain yrityksistä, jotka voivat toimittaa verkkolaskun Tampereen kaupungille.

Mitä teen, jos sairastun enkä pääse ohjaamaan?

Sairaustapauksessa on esitettävä lääkärin tai terveydenhoitajan todistus sairaudesta. Ilmoita sairastumisesta viipymättä myös johtavalle museolehtorille tai kokonaisuutta koordinoivalle museolehtorille, jotta työpaja/opastus voidaan perua tai siirtää toiseen ajankohtaan.

Milloin ohjaussuunnitelma pitää toimittaa? Entä raportointilomake?

Ohjaussuunnitelma tulee palauttaa n. kaksi viikkoa ennen pajojen alkua, jotta kokonaisuudesta vastaava museolehtori ehtii kommentoida sitä. Raportointilomake täytetään ja palautetaan ohjaustyön päättyessä. Raportointilomakkeen voit nyt täyttää verkossa.

Miksi työpajakuvauksia pyydetään jo reilu kuukausi ennen työpajojen alkua?

Pyydämme työpajakuvauksia hyvissä ajoin viestintäämme varten. Ajanvaraus alkaa 3 - 4 viikkoa ennen kokonaisuuden alkua ja tuolloin tarkat kuvaukset sisällöistä täytyy löytyä mm. verkkosivuiltamme. Työpajakuvausta voi tarkentaa suunnittelun edetessä, mutta tarvitsemme lyhyen kuvauksen työpajan sisällöstä ja tavoitteista joskus jopa pari kuukautta ennen toiminnan alkua tiedotteita, verkkosivuja ja esitettä varten.

Maksaako TAITE matkakorvauksia?

Materiaalien hankkimisesta ja eri kouluille matkustamisesta syntyvät matkakulut tulee sisällyttää työpajan hintaan. Emme siis korvaa esim. jälkikäteen toimitettuja bussilippuja.

Tampereen kaupunki