Siirry sisältöön

Ohjaajille

Taidekaari-kulttuurikasvastusohjelmaa koordinoidaan Tampereen kaupungin kaupunkikulttuuriyksikön Taidekaari-tiimi. Tälle sivulle on koottu Taidekaaren ohjaajille ja oppaille tärkeitä lomakkeita, linkkejä ja tietoja.

Taidekaari-kulttuurikasvastusohjelmaa koordinoidaan Tampereen kaupungin museopalvelujen kulttuurikasvatusyksikkö TAITEssa. TAITE on myös ainutlaatuinen kulttuurikasvatuksen toimintamalli. Tälle sivulle on koottu Taidekaaren ohjaajille ja oppaille tärkeitä lomakkeita, linkkejä ja tietoja.

Lisätietoja sopimuksista ja palkkionmaksusta saa johtavalta museolehtorilta. Muihin kulttuurikasvatuskokonaisuuksiin liittyviin kysymyksiin vastaavat parhaiten museolehtorit. Puhelinnumerot ja sähköpostiosoitteet löydät Yhteystiedot-osiosta.

Saat lisätietoa Taidekaaren ajankohtaisista tapahtumista, kuten koulutuksista tilaamalla kuukausikirjeen tai seuraamalla Ajankohtaista-osiota. Koulutukset ovat maksuttomia ohjaajille ja oppaille.

Lomakkeet ja muut materiaalit:

Kun työpajat tai opastukset ovat päättyneet, ohjaaja arvioi omaa työtään ja onnistumistaan raportointilomakkeella. Sopimus velvoittaa raportin palauttamiseen.

Täytetty palkkiolasku toimitetaan joko sähköpostitse kokonaisuudesta vastaavalle museolehtorille tai postitetaan osoitteella Taidekaari, Väinö Linnan aukio 15 (2.krs), 33210 Tampere.

Ohjaajan tulee kertoa työpajan aikana luokalle, että työpaja on osa Taidekaari-kulttuurikasvatuskokonaisuutta. Esittelykorttia näyttämällä oppilaat ymmärtävät kulttuurivierailujen ja työpajojen yhteyden, Taidekaari-jatkumon. Jaamme kaikille ohjaajille ja oppaille myös Taidekaari-pinssit, joissa on ohjaajan nimi ja Taidekaari-logo.

Taidekaaren opetussuunnitelmaliite kertoo kokonaisuuteen kuuluvista taiteenlajeista ja on kirjoitettu yhdessä usean eri taidekaariohjaajan kanssa. Uusien taidekaariohjaajien tulee tutustua liitteeseen ennen toiminnan aloittamista.

Ajanvarausten seuranta:

Taidekaaren vierailujen ja työpajojen varaustilannetta voi seurata kirjautumalla TOIVO-ajanvarausjärjestelmän käyttäjänäkymään. Kirjautumistunnus on muotoa etunimi.sukunimi. Salasana lähetetään uusille ohjaajille sähköpostilla ennen ajanvarauksen alkua. Jos salasana on unohtunut, sitä voi tiedustella kokonaisuudesta vastaavalta.

Tampereen kaupunki