Siirry sisältöön

Yhteistyökumppanit

Taidekaari on yhteistyön aikaansaama ohjelma

Taidekaarta tuottavat Tampereen kaupungin perusopetus sekä kulttuuri- ja museopalvelut yhdessä. Kulttuurikasvatusohjelman koordinointivastuu on kaupunkikulttuuriyksikön erityisellä Taidekaari-tiimillä. Yksikön esimies on johtava koordinaattori, ma kulttuuripalvelupäällikkö Marianna Lehtinen.

Taidekaari työllistää lukuisia pirkanmaalaisia asiantuntijoita, taidekasvattajia, taiteilijoita, ohjaajia ja oppaita. Lisäksi teemme yhteistyötä erilaisten kulttuuri-instituutioiden, oppilaitosten ja hankkeiden kanssa.

Linkit:

Kumppanuudet Pirkanmaan Lastenkulttuurikeskuksessa

Suomen lastenkulttuurikeskusten liitto on ammattimaisesti toimivien lasten- ja nuortenkulttuurikeskusten yhdistys, joka vahvistaa lastenkulttuurialan osaamista ja tunnettuutta valtakunnallisesti. Liitto toimii jäsentensä yhteistyöelimenä, hallinnoi hankkeita ja tarjoaa lastenkulttuuritoimijoille verkostoitumismahdollisuuksia.

Pirkanmaan Lastenkulttuurikeskus on ollut mukana valtakunnallisessa yhteistyössä vuodesta 2006. Pirkanmaan Lastenkulttuurikeskuksessa on Taidekaaren lisäksi mukana Kulttuurikeskus Pii Poo sekä Lastenkulttuurikeskus Rulla.

Pirkanmaan Lastenkulttuurikeskuksessa kehitetään erityistä tukea tarvitsevien lasten ja nuorten kulttuuritarjontaa, monitaiteista taide- ja kulttuurikasvatusta sekä sosiaalisen sirkuksen toimintamalleja sekä vauvakulttuuria. Koulupäivien aikana kulttuurikasvatustoimintaa toteutetaan tamperelaisessa Taidekaaressa ja lempääläisessä Kulttuurirappusissa. Vapaa-ajan toiminnot keskittyvät Pii Pooseen ja Rullaan.

Linkit:

Tampereen kaupunki