Siirry sisältöön

Yhteistyökumppanit

Taidekaari on yhteistyön aikaansaama ohjelma

Taidekaarta tuottavat Tampereen kaupungin perusopetus, kulttuuripalvelut ja museopalvelut. Museopalveluissa vastuu on kulttuurikasvatusyksikkö TAITElla, josta käsin Taidekaari-kulttuurikasvatusohjelman sisältöjä tehdään. Yksikön lähiesimies on johtava museolehtori Anne Keskitalo ja ylempänä esimiehenä toimii Tampereen kaupungin kulttuuri ja taide -yksikön johtaja Toimi Jaatinen.

TAITE työllistää lukuisia pirkanmaalaisia asiantuntijoita, taidekasvattajia, taiteilijoita, ohjaajia ja oppaita. Lisäksi teemme yhteistyötä erilaisten kulttuuri-instituutioiden, oppilaitosten ja hankkeiden kanssa.

Linkit:

Kumppanuudet Pirkanmaan Lastenkulttuurikeskuksessa

Suomen lastenkulttuurikeskusten liitto on ammattimaisesti toimivien lasten- ja nuortenkulttuurikeskusten yhdistys, joka vahvistaa lastenkulttuurialan osaamista ja tunnettuutta valtakunnallisesti. Liitto toimii jäsentensä yhteistyöelimenä, hallinnoi hankkeita ja tarjoaa lastenkulttuuritoimijoille verkostoitumismahdollisuuksia.

Pirkanmaan Lastenkulttuurikeskus on ollut mukana valtakunnallisessa yhteistyössä vuodesta 2006. Pirkanmaan Lastenkulttuurikeskuksessa on Taidekaaren lisäksi mukana Kulttuurikeskus Pii Poo sekä Lastenkulttuurikeskus Rulla.

Pirkanmaan Lastenkulttuurikeskuksessa kehitetään erityistä tukea tarvitsevien lasten ja nuorten kulttuuritarjontaa, monitaiteista taide- ja kulttuurikasvatusta sekä sosiaalisen sirkuksen toimintamalleja sekä vauvakulttuuria. Koulupäivien aikana kulttuurikasvatustoimintaa toteutetaan tamperelaisessa Taidekaaressa ja lempääläisessä Kulttuurirappusissa. Vapaa-ajan toiminnot keskittyvät Pii Pooseen ja Rullaan.

Linkit:

Tampereen kaupunki