Siirry sisältöön

8. luokka

Teatteri ja draama

Suomen lastenkulttuurikeskusten liiton hallinnoima Taidetestaajat-toiminta jatkuu edelleen lukuvuonna 2021-2022. Samoin jatkuu yhteistyö Taidekaaren kanssa. Taidetestaajista tutun kulttuurilaitosvierailun lisäksi tamperelaisille 8.luokille tarjotaan myös vierailuun liittyvä työpaja koululla.


Taidetestaajat-toiminnan rahoittavat OKM, Suomen Kulttuurirahasto sekä Svenska kulturfonden ja sen organisoinnista vastaa Suomen lastenkulttuurikeskusten liitto.

Kohderyhmä

Kokonaisuuteen ovat tervetulleita tamperelaiset erityisopetuksen luokat. Taidetestaajien esityksiin on ilmoittauduttu jo kevään 2020 aikana.

Laaja-alaisen osaamisen tavoitteet

Oppilaita rohkaistaan ilmaisemaan itseään monipuolisesti.

(L2 Kulttuurinen osaaminen, vuorovaikutus ja ilmaisu)

Oppilaita ohjataan asettumaan toisen asemaan ja kasvatetaan kohtaamaan arvostavasti muita ihmisiä.

(L2 Kulttuurinen osaaminen, vuorovaikutus ja ilmaisu)

Syksyn 2021 ohjelma:

Juonessa mukana

Osallistuessaan tähän kokonaisuuteen oppilas on aktiivinen havannoija. Hän oppii analysoimaan omaa tulkintaansa teoksesta ja keskustelemaan siitä ryhmässä.Työpajassa oppilaat harjoittelevat oman mielipiteensä ilmaisemista.

Kokonaisuuteen kuuluu Taidekaaren draamatyöpaja koululla ennen teatterikäyntiä, Taidetestaajat-vierailu Tampereen teatterissa sekä esityksen jälkeen sanataidetyöpaja omalla koululla.

Työpajat vahvistetaan tällä sivustolla pe 14.8.2020 klo 10. (Luokat ovat vahvistaneet teatteriesityksen kevään 2020 aikana).

Tampereen kaupunki