Siirry sisältöön

Rytmireilaaja

Viidesluokkalaiset tutustuvat Taidekaaren Rytmireilaaja-kokonaisuudessa säveltaiteeseen ja paikalliseen sinfoniaorkesteriin. Pääkäsitteitä ovat sävellys ja muoto, sointiväri sekä sinfoniaorkesteri.

Osallistumisen vahvistus ennalta annettujen, koulujen lukuvuosisuunnitelmista löytyvien aikataulujen perusteella alkaa myöhemmin ilmoitettuna ajankohtana.

Ilmoittautuminen tähän kokonaisuuteen alkaa pe 4.2. 2022 klo 10.00

säveltaide

Kokonaisuuden ohjelma:

Nainen esittelee viulua koululuokan edessä.

Musiikkityöpaja

Mistä musiikki ja kappale muodostuu? Millä tavalla lyriikka tuo musiikkiin lisäkerroksia? Työpajassa annetaan välineitä itseilmaisulle musiikin ja lyriikan keinoin. Työpaja pohjustaa Tampere Filharmonian -konserttia.

Ajankohta: viikko 12.

Kesto: 90 min.

Ohjaus: räppäri Simo Nieminen (FM) ja muusikko, lyömäsoittaja Niko Ronimus

Paikka: oma luokka.

Ajatteluläksy

Toimitamme opettajalle ajatteluläksyn, jonka avulla kokonaisuuden osa-alueet voi sitoa toisiinsa ja pidettyä lasten mielissä. Läksy vahvistaa oppilaan ajattelua ja oppimaan oppimista. Ajatteluläksy voi olla paperille painettu tai sähköisessä muodossa.Tampere Filharmonian konsertti


Rytmireilaaja huipentuu Tampere Filharmonian konserttiin Tampere-talossa.

Ajankohta: viikko 20

Toteutus: Tampere Filharmonia

Paikka: Tampere-talo, Yliopistonkatu 55Lisäksi tarjolla nopeimmille:

Musavinkkaus

Pääkirjasto Metson musiikkiosasto tarjoaa musavinkkaustuokioita pääkirjasto Metsossa 15 kokonaisuuteen osallistuvalle luokalle. Tiedot musavinkkauksen osalta tarkentuvat loppukeväästä 2021.

Lisätietoja

ma. Museolehtori
Kirsi Karvonen
sähköposti [email protected]

Yhteistyössä

Tampereen kaupunki